2777
2789

خالم تو این کار میخواد منم ببره کله من و کول کرده از بس زنگ میزنم میگه بیا تو این کار بیا زیر مجموعه ام شو منم هی میپیچونم چون بنظرم کار پر سود و آینده داری نیس بنظرتون چکار کنم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بنظرم خیلی مزخرفه من که دید خوبی به این شغلا ندارم هی منت مردمو میکشن 

وای منم اصلا خوشم نمیاد خالم کچلم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسایمون بزور بردش دوسال‌پیش یک میلیونم جنس خریدم

هیچکسم نخرید فقط خودم استفاده کردم

الان خود همسایمونم ول کرده این کارو

باید بریی مخ ملتو بزنی ک بخرن

من ک متنفرم از این کارا

قیمتاشم نسبت ب محصولای ایرانی خیلی زیاده کسی رغبت نمیکنه بخره

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
یکی از فامیلای ما هم وای یه برند دیگه نماینده فروش مستقیم،دهنمون رو سرویس کرده از بس میخواد هی الکی ...

آی گفتی

مادر همکلاسی پسرم

اونقدرپیام میده که نگو

بهش هم گفتم شوهرم راضی نیست اما بازم ول کن نیست.

جنس هاش هم خوب نبود

البته یه شرکت دیگه 

من همسایمون بزور بردش دوسال‌پیش یک میلیونم جنس خریدم هیچکسم نخرید فقط خودم استفاده کردم الان خود ه ...

منم خوشم نمیاد

آی گفتی مادر همکلاسی پسرم اونقدرپیام میده که نگو بهش هم گفتم شوهرم راضی نیست اما بازم ول کن نیست. ...

والا منم میگم ول کن نیست بیچارم کرده

آی گفتی مادر همکلاسی پسرم اونقدرپیام میده که نگو بهش هم گفتم شوهرم راضی نیست اما بازم ول کن نیست. ...

کدوم شرکته؟فامیل ما شرکت نفیس که یه شرکت ایرانیه هست کشته ما رو...خوب میدونی هر محصولی بفروشند چهل درصد پورسانت میگیرن،جدای اون برای فروشهاشون که از یه حدی بیشتر بشه تشویقی هم میگیرم.ولی من اصلا دوست ندارم اینکار رو ،چون روی تبلیغ کردن و بازاریابی ندارم ،خیلی این فامیلامون به من پیشنهاد میداد که تو هم بیا تو این کار ولی من هقبول نکردم 

کدوم شرکته؟فامیل ما شرکت نفیس که یه شرکت ایرانیه هست کشته ما رو...خوب میدونی هر محصولی بفروشند چهل د ...

مال من خالم رفته لدورا همه اش میگه بیا و خیلی خوبه شوهرم خوشش نمیاد میگه آخر اینا همه ورشکست میشن خالمم هی اصرار که بیا خیلی خوبه پولدار میشی😂😂

کدوم شرکته؟فامیل ما شرکت نفیس که یه شرکت ایرانیه هست کشته ما رو...خوب میدونی هر محصولی بفروشند چهل د ...

اینم همون شرکته

کلی هم اصرار میکرد بیا همکار بشیم.

چند روز پیش هم پیام داده بود قرعه کشی دارم ۲۰ میلیون شرکت میکنی؟!

آخه وقتی نمی‌شناسیم همدیگه رو چه قرعه ای 🙄