خالم تو این کار میخواد منم ببره کله من و کول کرده از بس زنگ میزنم میگه بیا تو این کار بیا زیر مجموعه ام شو منم هی میپیچونم چون بنظرم کار پر سود و آینده داری نیس بنظرتون چکار کنم
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از فامیلای ما هم وای یه برند دیگه نماینده فروش مستقیم،دهنمون رو سرویس کرده از بس میخواد هی الکی جنس بهمون بفروشم.از بس هی پیام میده چیزی نمیخوایی پدرمون رو دراورده
آی گفتی مادر همکلاسی پسرم اونقدرپیام میده که نگو بهش هم گفتم شوهرم راضی نیست اما بازم ول کن نیست. ...
کدوم شرکته؟فامیل ما شرکت نفیس که یه شرکت ایرانیه هست کشته ما رو...خوب میدونی هر محصولی بفروشند چهل درصد پورسانت میگیرن،جدای اون برای فروشهاشون که از یه حدی بیشتر بشه تشویقی هم میگیرم.ولی من اصلا دوست ندارم اینکار رو ،چون روی تبلیغ کردن و بازاریابی ندارم ،خیلی این فامیلامون به من پیشنهاد میداد که تو هم بیا تو این کار ولی من هقبول نکردم