2777
2789
عنوان

این تایپک برای همه هست مهم نیس ایمان داری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
همه اینا ‌که گفتی انجام دادم ولی به هیچ خاصه ایی از دلم نرسیدم خداوند فقط واسه عده ایی خاص میخواد

نمیخوام قانع کنم 

منم خیلی خستم اما ادمیزاد ب امید زندس 

عزیزدلم سوره ضحی برای رفع ناامیدی خوبه بخونش البته با معنی

همه چیز درست میشه انشالا

آرامش اس اخر اضطرابها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم فوق العاده

ان شاءالله سفید بخت بشی.وبه آنچه در دلت داری برسی عزیزم فقط از خود خدا بخواه بگو اونی برام مقرر کن. که بهم آرامش بده ارزش جنگیدن داشته باشه 

منو همسرم البته بیشتر همسرم سختی زیاد کشیدیم  ولی از خود خدا خواستیم. وبالاخره ارزش اون همه اذیت وسختی رو داشت   برات بهترین هارو می‌خوام  

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
عزیزم چقدر زیبا نوشتی.دعا نمیکنم اگر صلاحه به هم برسید.دعا میکنم به هم برسید و خوشبخت بشید

🥺🥺

جواب ت رو گذاشتم آخر همه بدم 

دلم لرزید

خیلی تایپک زدم و خواستم دعا کنن اما بعضیها می گن اگه به صلاحته 

و دلم خیلی می شکنه اما فک کنم نمیدونن درد عاشقی چیه 

ممنونم

منم یه مدته به این‌تتیجه رسیدم ،خدا یکتاست و مهربون واسه همه انسانها با هر ملیتی و کشوری ،هیچ انسانی برای خدا فرق نداره ،این دینه که بین انسانها فاصله انداخته وگر نه ،مگه قراره جز مسلمانها خدا همه انسانها را بندازه جهنم ،معلومه که نه ،پس این یک قرارداده که بین انسانها بسته شده ،خدا انسان و افریده همه یکسان ،و فقط میخواد انسان وار زندگی کنینم همین

🥺🥺 جواب ت رو گذاشتم آخر همه بدم  دلم لرزید خیلی تایپک زدم و خواستم دعا کنن اما بعضیها می گ ...

راستش منم اول خواستم جمله اول رو بنویسم اما یهو جمله دوم اومد تو ذهنم.اگر اعتقاد داریم هیچی برای خدا ناممکن نیست پس دیگه اگر نباید بیاریم

فدای قلبت 

❤️

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

خیلی قشنگ بود امیدوارم بهم برسین ❤

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند