2777
2789
عنوان

رنگ مو

294 بازدید | 14 پست

چرا من هر رنگی میزنم قهوه ای  میشه نمیتونم دکلره کنم موهام زود آسیب میبینه. حتی از 3 صفر هم استفاده کردم از رنگ های ترکیبی و واریاسیون ها هم استفاده کردم ولی بازم قهوه ای در میاد 

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️

موهای منم همین طور،کلا بدون دکلره مو قشنگ نمیشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل بدون دکلره هر رنگی تهش میشه عسلی و قهوه ای. فقط اوایلش خوبه. من بلوند دودی روشن و بلوند دودی روشن و با واریاسیون سبز یا دودی ترکیب میکنم اولاش زیتونی خوشرنگ میشه ولی کم کم دوباره میشه قهوه ای😐

دخترداییم ارایشگره هر رنگی میزنه واس ملت قهوه ایی میشه😹😂😂🤣 مشکی هم میزنه قهوه ایی در میاد خلا ...

بچم کوچیکه نمیتونم برم آرایشگاه سخته

آرایشگاه هم رفتم شب عروسیم گند زد به رنگ موهام

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
درکل بدون دکلره هر رنگی تهش میشه عسلی و قهوه ای. فقط اوایلش خوبه. من بلوند دودی روشن و بلوند دودی رو ...

دیشب دودی و واریاسیون سبز و نقره‌ای ترکیب کردم با کمی زیتونی بازم قهوه ای شد😂

عههه😂😂 حالا این رنگا واسه من حدود یک ماه روی سرم زیتونی میمونه بعدش قهوه ای میشه.

خب بازم خوبه همون یک ماه کیف میکنی که😂👌