2777
2789
عنوان

حق با منه یا دوستم

58 بازدید | 9 پست

دیشب قراربود با دوستم بریم رستوران اون شوهر داره من مجرد بعدزنگ زد که من به خاطر اینکه تنها نباشی دارم میام بیا دنبالم ازاینجا بریم منم گفتم نمیتونم خونت خیلی دوره(یک ساعتی طول میکشه تابرسم) گفتم بااسنپ بیا من رانندگیم زیاد خوب نیس میترسم (خونشون تقریبا پایین شهره ومن نرفتم هیچ وقت) خلاصه اومد رستوران دهن منو سرویس کرد از بس منت گذاشت وناراحت بود که تو حق رفاقتم جا نیاوردی یه داستانم از روباه و لک لک گفت منظورش روباهه منم ..از سر برگشتم ساعت یازده شب انتظار داشت برسونمش گفتم شوهرت بگو بیاد گفت اون خستس ..میخوام کات کنم به نظرتون مقصر منم یااون؟

حس میکنم تو 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت مقصره

توقع به جایی نیست که از یکی انتظار داشته باشیم چون ماشین داره مسافت یک ساعته رو بکوبه بیاد دم خونمون، مثل پرنسس ها ما رو برداره ببره رستوران و بعد بیاره خونه

اکه جای رستوران ازش خیلی دور می بود معقول این بود که بگه فلانی بیا بریم یه جای دیگه رفتنش برای منم راحت تر باشه

اسنپش که نیستی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!