2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی منو ناراحت میکنه.....

421 بازدید | 17 پست

سلام و وقت بخیر.

بچه ها‌همین پست اول کلا روشن میکنم منظورم چیه از ناراحت کردن خودتون قضاوت کنید...

خواهر من متاهله منم متاهلم اون از من ۲سال بزرگتره‌.‌‌‌

از نظر مالی وضع ما نسبتا بهتره که خدا به سر شاهده من روزی نیست غصه‌نخورم که خواهرم مستاجره خدایا تو این وضع گرونی اونا چطوری بتونن خونه بخرن و خودت کمکشون کن.

حالا اینکه پیش اومده و کاری از دستم براومده واسش کردم کاری باهاش ندارم خواهرمه  فدای سرش‌‌..

من همه طلاهامو واسه کاری فروخته بودم و الان دارم تیکه تیکه‌میخرم‌‌....

خواهرم ۲ بار تا حالا تا من طلایی خریدم رفته کاملا مشابه اون طلا نقره اش رو خریده و قبل از من تو مراسما و عکساش انداخته ....

لازمه بگم خودش فوق العاده رو این مسئله حساسه ، مثلا اگه‌لباسی که قراره واسه مجلسی بپوشه قرمز باشه دیگه کسی که قراره بعد از بره واسه اون مجلس لباس تهیه کنه حق نداره قرمز‌بپوشه.... یا مثلا عید لباسش کلوش بود و گفت لطفا کسی کلوش نپوشه....

میخوام بدونین که اخلاقش چجوریه و فکر نکنید ندونسته اینکارو کرده.

خب اینهمه‌مدلای دیگه‌هست برو بخر چرا‌کپی‌مال‌من میخری از چشمم میندازیش....

بخدا انقدر گریه کردم که حد نداره.

ماه پیش رولباسی طلا خریدم که عروسی پسر عموم که ۱۰ روز دیگه اس بندازم، دیشب تولد شوهرش بوده کپی‌رولباسی من نقره اش رو انداخته بود.

به‌منم حتی نمیگه‌فلان کارو کردم تو مجلس یهو میبینم یا تو عکس و استوری.

انقدر دلم پره خدا میدونه.

میبرم عوضش‌میکنم 

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

عزیزم ببخشیدا تقصیر خودته واسه چی همچیو میگی بهش، تا یه طلا میخری فرتی ب همه نگو

یبارم رک بهش بگو

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشیدا تقصیر خودته واسه چی همچیو میگی بهش، تا یه طلا میخری فرتی ب همه نگو یبارم رک بهش بگو

من گفتن خواهرمه‌خوشحال میشه که من طلایی‌که فروخته بودمو دارم تیکه‌تیکه‌میخرم.

چون خودم عمیفا خوشحال میشم وقتی اون چیزی واسه خودش میخره

بهش گفتم گفت ناراحتی یه لیوان آب خنک بخور تو چرا عروسیم رفتی آرایشگاهی که‌من رفته بودم.

در صورتیکه‌اون آرایشگر در اصل‌آرایشگر من بود و من همه مراسما میرفتم پیشش، و من به‌خواهرم معرفیش کردم.

وااای اصلا باورم نمیشه این حرفا رو باهم دارید من و خواهرم دوسال تفاوت سنیمون اون بزرگتر و وضعیت مالیش خسلی خیلی از ما بهتر البته خداروشکر جفتمون خونه تهران داریم ماشین داریم و...ولی شرایط مالی اونا خیلی بهتر من کیفففف میکنم عشق میکنم اینکه خواهر بهتریناروداره با وجود همدیگه نیازی ب هیچ دوست و رفیق و کسی نداریم میمیریم واسه هم تمام لحظات سخت زندگیمون ما دوتا کنار هم بودیم خلاصه ک تو تصورم نمیگنجه ادم با خواهرش اینجوری باشه

وااای اصلا باورم نمیشه این حرفا رو باهم دارید من و خواهرم دوسال تفاوت سنیمون اون بزرگتر و وضعیت مالی ...

ینی‌حق‌ندارم ناراحت بشم؟

من گفتن خواهرمه‌خوشحال میشه که من طلایی‌که فروخته بودمو دارم تیکه‌تیکه‌میخرم. چون خودم عمیفا خوشحال ...

اخی

عزیزم خیلی قلب و دلت پاکه. باید بدونی همه مث خودت نیستن حتی خواهرت.

از من ب تو نصیحت دیگه هیچیو بهش نگو، فقط احوالشو بپرس اصلا و به هیچ عنوان نه ارایگشرت نه طلات نه لباست نه... هیچیتو نمیخاد بهش بگی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ینی‌حق‌ندارم ناراحت بشم؟

نمیدونم والا من اصلا هیچوقت تو تصورم نمیاد بخوام بابت این چیزا از خواهرم ناراحت بشم چون اصلا روابط ما خیلی صمیمی و عمیق شاید شما ارتباطت با خواهرت فرق داشته باشه

اخی عزیزم خیلی قلب و دلت پاکه. باید بدونی همه مث خودت نیستن حتی خواهرت. از من ب تو نصیحت دیگه هیچی ...

انقدر گریه‌کردم که بخدا حد‌و‌انداره‌نداره.

میدونی‌اصلا بابت طلا‌نه‌ها، فقط اینکه‌خواهرم چجوری دلش‌میاد اینجوری باشه باهام... من چرا‌نمیتونم باهاش اینجوری‌باشم... این اذیتم میکنه.

دیگه‌هیچ‌چیمو بهش نمیگم 

توبه‌کردم