2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ..بهم گف مگ بجز ی حلقه برات چی طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 65 پست
اتفاقا نباید به شوهرا رحم کرد وطیفشونه که بخرن من انقدر رعایت کردم پرو شد .

چی بگم والا من ک دلم میسوزه 

کل زندگیش ده میلیون بود هشتاشو داد گوشی ی تومنم  باز من خرج کردم 

فقط با ی میلیون تومن راهی پادگانش کردم 

این فقط خداست که میمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازون روز هی میگ چرا سرویس طلا نخریدن .. خسته شدم از تیکه هاش

متاسفم برای مادرتون . خودت را ناراحت نکن ‌‌‌‌راخلاقت تاثیر می گذاره

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

منم دو هفته دیگ عروسیمه مامانم بااین دخالتاش زندگیم و خراب کرده

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
بخدا انقد گریه کردم ازون طرفم داییام میگن چرا بما دیر گفتن و کارو ادم حساب نکردن و اینا باهم دوست لو ...

منم این دورانو‌گذروندم یکسره تیکه و تحقیر و مقایسه با دیگرون خیلی اذیت شدم

ببین بنظر من اگه ازدواجتون سنتیه مامانت یجورایی حق داره 

ولی اینکه بجای اینکه به خانواده اونا فشار بیاره به بچه خودش که باید پشتش باشه فشاز میاره رک بگم اوج بی عرضه بودنه👏🏼

نگو این حرفو  خب ما اگه به شوهرامون رحم نکنیم خدایی نکرده دودش تو چشم خودمونم میره

درسته اما ۱۰ تومن حقوق می گیره به من می گفت ۷ می گیره بد فهمیدم بقیشو میداده به مادرش .مادری که ی بار زنگ در خونمو نزده بگه مردی زنده ای ی بار نشده ب من و شوهرم احترام بذاره باورت میشه ی بار دستپخت مادرشو نخوردم ..اما من رعایت می کردم سفر نمی رفتم لباس نمی خریدم که بهش سخت نشه..منی که خونه بابام هر هفته مانتو شلوار می خریدم 

ببین بنظر من اگه ازدواجتون سنتیه مامانت یجورایی حق داره  ولی اینکه بجای اینکه به خانواده اونا ...

اردواجمون سنتی نیس عاشقانه بود...بجای اینکه جرات و شهامت داشته یاشه ب اونا بگع ..میاد تو گوش من پر میکنه میگ مگ بجز ی حلقع واست چیزی خریدن .نمیدونم چرا هرکار میکنن هیچیشونو نمیبینه

واسه من سرویس طلا نخریدن .گفتن واسه عروسی مبخریم تزدیک عروسیم گفتن یا سرویس طلا یا عروسی کدومش .هوف حالم بد شد وقتی یادم میوفته عصبی میشم خدا لعنتشون کنه الهی

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤