2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت اهدافت رو به کسی نگو 

چون اگر موفق نشدی همونو پتک میکنه میکوبه تو سرت 

و اگر هم موفق بشی، این تویی که زحمت کشیدی و مردم درک نمیکنن چه قدر سختی کشیدی براش و میان از خوش شانس بودنت صحبت میکنن

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

به هیچ آدمی اعتماد نکن از هر کسی هر چیزی بر میاد حرفای هر کسیو زود باور نکن ساده نباش تو این زمونه ساده باشی باختی 

به هر کسی حرفاتو راز هاتو نگو 

به حرف آدم های ک سعی دارن تخریبت کنن یا بهت میگن اره تو فلانی توجه نکن چون از حسادته

تنهایی هم بهتر از آدم اشتباهه آدم تنها باشه ولی با هر آدمی نباشه 

هیچ وقت نقطه ضعف نداشته باش

همیشه اونی باش که ضعیفه نمیتونه حساسه زود بهش برمیخوره 

به هیچ عنوان کار سنگین نکن

تا قبل از ازدواج به هیچ عنوان به مرد جماعت رو نده بعدش یه کوچولو شل کن

هیچ وقت نزار کسی بفهمه چقدر پول داری

همیشه پس انداز مخفی داشته باش

حتما یه حرفه پولساز یادبگیر

به هیچ کس مختلف جنس مونث اعتماد نکن

تحت هر شرایطی غرور خودتو حفظ کن 

قوز نکن

غذای سالم بخور

ورزش کن

بجای چرخیدن تو فضای مجازی کتاب پادکست فیلم جایگزین کن

درس بخون شده فقط مدرک داشته باشی

آویزون هیچ کس نباش

۱) با کسایی که جنبه شوخی ندارند هرگز شوخی نمی کنم .

۲) خیلی وقت شناس بودن هم تو زندگیم خوب نبوده،  بارها من معطل شدم

۳) هر بار احساس کردم از دیگران بالاترم ، بلافاصله با مخ خوردم زمین ( هیچ وقت مغرور نباشم )

۴) خودم رو به کسی تحمیل نکنم 

تمام قصه را گفتم ، چرا امشب نمی خوابی؟

اگه با شوهرتون به اختلاف خوردید جدا بشید ولی اگر قصد و شرایط جدایی ندارید تمام سعی اتون رو بکنید که تو خونه آرامش داشته باشید  ...با همه بدی های شوهرتون خودتون رو بزنید به الکی خوش بودن...

من اشتباه کردم ..جدا نشدم ولی زندگی رو هم بر خودم حروم کردم...از وقتی به این نتیجه رسیدم کلی زندگی ام بهتر شده(با اینکه شوهرم همون آدمی هست که دق ام میده)

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤