2777
2789
عنوان

چی درسته چی غلط🤔

64 بازدید | 2 پست

واقعا تو این دنیا اندازه تعداد ادمها فکر هست نظر هست انسانها در طول عمر در جستجوی حقیقتن و حقیقت پوشیده هست انگار، تازگی بدجور میرم تو فکرو تو دو دوتا چهارتا میکنم ،نمیتونم حسم و القا کنم درست،تو بحر رفتار ادمها تو زندگی شون  گفتارشون کارهاشون میرم  ،خودم زندگیم اعتقاداتم اصلا از کجا اومده؟من جای دیگه دنیا میومدم اعتقاداتم‌چیز دیگه می‌بود🤔 پس چی درسته اگه من جایی دنیا میام مثل اونجاییها بزرگ بشم اونوقت اون اعتقاداتم درست بود؟ پس درست و غلط چیه؟شاید بهم غلط یاد دادن از کجا بفهمم!! ،چرا پس جور درنمی‌آید چیزهایی که به خوردم دادن با چیزهایی که میبینم؟ ادم زرنگ و رند که  فقط عشق و حال و‌خواسته خودش مهمه و میرسه و طوری هم میرسه که اگه خدا نمی‌خواست براش مطمعنم نمیشد و خودش هم میگه خدا برای من خواست از خدا نا امید نشو😑اونوقت من ناله گریه دعا و چه کنم چه کنم در اندر خم یک کوچه موندم هنوز ،اخه چرا،مثلا من داداشم آزارش به کسی نمیرسه روزه میگیره نماز میخونه خیلی هم مظلومه ولی هیچ هیچ نداره و زندگیش مطلومانه هست، پس چرا میگن کافیه تو یک قدم برداری یعنی خدا حتی ی رکعت اینو قبول نکرده؟؟؟که یکم کمکش کنه تو‌زندگی؟یک‌چیزی هست یک چیزی هست ببخشید دلم پره🤪 در هم و برهم😁 

تفکرات سالهای سال پیش من 

نتیجه ش رسیدن به ندانم گرایی بود

تنها چیزی که برام قطعیت داره نا اگاهیه بشره 

میدانم که نمیدانم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تفکرات سالهای سال پیش من نتیجه ش رسیدن به ندانم گرایی بودتنها چیزی که برام قطعیت داره نا اگاهیه بشره ...

اره عزیزم اخه مثلا هست دوروبرم کسی بیرحم دروغگو و دورو ولی زبون باز و خدای سیاست ولی شانس از شوهر از بچه از زندگی اورده مادرش از خودش بدتر اکه میگید اخرشو ببین خب همین مادرش اخرش که من میبینم پس کی میخواد کارمابده دیگه مادرش پیره اگه کارما بود میداد،و دوتایی به کارهای نکبتی شون ادامه میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.