2777
2789

طبق معمول من گردن شکسته رفته بودم خونه ی مادرشوهرم

این وزززه  فهمید اونجا هستم  با بچه هاش اومد.

تا دختر من را دید  گفت دلم می خواست اندام بچه ام مثل دختر تو بود

دوباره اومد گفت  چه خوب دخترت  لاک  میزنه 

من چه کار کنم دخترم  زنانگی  نداره؟؟؟

دیگه دختر من بعد از اون روز لاک نزد

یک جشن عقد  رفته  بود به مادر عروس گفت تو داماد گرفتن  شانس داری بعد از عقد داماد قهر کرد تا روز طلاق

خیلی موردهای دیگه ازش دیدم

در حدی که واقعا ازش می ترسم

و اصلا نمی خوام ببینمش 

زنی که در این حد سقش سیاه باشه  تا حالا ندیدم

به یکی گفت خوش به حالت سفید و خوشبختی

خانمه هم جدا شد  هم بعدش دق کرد

آخه لاک نزدن دختر شما چه ربطی به جاری داره؟

شاید رنگ لاکاش تکراری براش🤦🏻😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب است

یعنی بخاطر همین یک جمله دگر لاک زدن را ز یاد برد؟

نمیدانم چه بگویم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

آخه لاک نزدن دختر شما چه ربطی به جاری داره؟شاید رنگ لاکاش تکراری براش🤦🏻😒

والا به خدا آدم دلش میخواد سرشو تو دیواربکوبه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

عجیب استیعنی بخاطر همین یک جمله دگر لاک زدن را ز یاد برد؟نمیدانم چه بگویم

اندکی تاسف خرده و مناظره را ترک بفرمایید 

این اتاقک گفتگو مناسب ما نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اوووو اسی اینقدر تو زندگیم ادمای اینطوری داریم همه خاله هام اینطورن تازه هر روز خونه ما هستن دیگ بب ...

و منی که اعتقاد نداشتم

حاضرم جاری خودم را به عنوان اثبات وجود شوری چشم به دنیا معرفی کنم

شور نه هااااا   کلا چشماش  کوه  نمکه

به روش بیارید تا دیدین در مورد ظاهر کسی یا زندگی و خوشبختی کسی حرف میزنه بهش بگید بگو ماشاالله بگو ماشاالله ناراحتم بشه مشکلی نیست بزار ناراحت بشه چشمش شور هست

مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

دختر جاریم داشت بدو بدو میکرد .من ذوقشو کردم 

یهو نزدیک بود با سر بیاد زمین 

البته هزار دفعه رفت و اومد .بهد خواهرشوهرم یه خنده ی معناداری کرد .منظورش این بود چشش زدی .من خیلی ناراحت شدم 

خیلی وقتا دیگ سکوت میکنم  

واای دقیقا چرا بعضی ها آنقدر چشم شور هستن ، منم ۶ ماه قبل یه مهمون اومد خونمون از اون موقع چند بار مریض شدم بخدا اعتقاد نداشتم به این جور چیزا ولی توی این ۶ ماه عذاب کشیدم 

اندکی تاسف خرده و مناظره را ترک بفرمایید این اتاقک گفتگو مناسب ما نیست

شما هم شگفت زده و متعحب گردید و گمان میبرید باد معده را به شقیقه متصل گردانده؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،