2777
2789

بچه های من خواب دیدم که چادر مشکی که قبلا گم کردم رو پیدا کردم ، و سرم کردم و خواهرم نشون میدم و میگم نگاه کن بلاخره چادرمو رو پیدا کردم  ،در ضمن من مجرد هستم .

تو همه امید منی ❤

تعبیر خواب الکی نیست که... اینجا معبر واقعی پیدا نمیکنی. 

هر خوابی دیدی به هیچ کس نگو فقط بگو ان شاءالله خیره. 

و تمام. 

اللهم سلم و تمم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواب برات اینقدر مهم شده

من چی بگم که شبا همیشه خوابای پیچیده و با معنی که ازش سر در نمیارم میبینم

هررررشبا🥴

حتی اگه بعدازظهرا بخوابم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ولی تعبیرش نکن

اکه یکی بد تعبیر کنه همون میشه

پس بی خیالش شو و ۴ تا توحید بخون و بگو انشالله خیره

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

واسه تعبیر خواب هر کسی ی چیزی میگه...بقول دوستان بگو انشالله خیره و صدقه هم بذار کتار تا بهترینا واست اتفاق بیفته...کلا تعبیرخواب چادر مشکی همسر میشه و اینکه گم شده و دوباره پیدا شده ممکنه جایی مورد سوءزن قرار گرفتی یا کسی تهمتی چیزی بهت زده ک رفع سوء میشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واسه تعبیر خواب هر کسی ی چیزی میگه...بقول دوستان بگو انشالله خیره و صدقه هم بذار کتار تا بهترینا واس ...

گلم تعبیر خواب دزد میدونی چیه؟ دیدم خودمو دزدیدن😂 انقدر ترسیدم از خواب پریدم ۴ صبح

گلم تعبیر خواب دزد میدونی چیه؟ دیدم خودمو دزدیدن😂 انقدر ترسیدم از خواب پریدم ۴ صبح

دزدم تو خواب خوبه برعکس بیداری که بده یا مهمون برات میاد اگرم مجردی برات خواستگار😁

من چندبار خواب دزد دیدم تو مجردی برام خواستگار اومد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دزدم تو خواب خوبه برعکس بیداری که بده یا مهمون برات میاد اگرم مجردی برات خواستگار😁 من چندبار خواب ...

جدی میگی؟ خیلی ترسیدم اخه از ترس پریدم

چند روز‌پیشم دیدم خودم دزد شدم یه جایی بودم خوراکی دزدیدم😂 اونم تعبیرش همینه؟

مجردم هستم و بسیار دم بخت😅

جدی میگی؟ خیلی ترسیدم اخه از ترس پریدم چند روز‌پیشم دیدم خودم دزد شدم یه جایی بودم خوراکی دزدیدم😂 ...

اینکه خودت دزدی کردی و نمیدونم 😁

ولی خواب دزد خوبه یا مهمونه یا خاستگار یا خبر از یه نفر که منتظرشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖