بچه های من خواب دیدم که چادر مشکی که قبلا گم کردم رو پیدا کردم ، و سرم کردم و خواهرم نشون میدم و میگم نگاه کن بلاخره چادرمو رو پیدا کردم ،در ضمن من مجرد هستم .
تعبیر خواب الکی نیست که... اینجا معبر واقعی پیدا نمیکنی.
هر خوابی دیدی به هیچ کس نگو فقط بگو ان شاءالله خیره.
و تمام.
اللهم سلم و تمم
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چی بگم که شبا همیشه خوابای پیچیده و با معنی که ازش سر در نمیارم میبینم
هررررشبا🥴
حتی اگه بعدازظهرا بخوابم
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
پس بی خیالش شو و ۴ تا توحید بخون و بگو انشالله خیره
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
واسه تعبیر خواب هر کسی ی چیزی میگه...بقول دوستان بگو انشالله خیره و صدقه هم بذار کتار تا بهترینا واست اتفاق بیفته...کلا تعبیرخواب چادر مشکی همسر میشه و اینکه گم شده و دوباره پیدا شده ممکنه جایی مورد سوءزن قرار گرفتی یا کسی تهمتی چیزی بهت زده ک رفع سوء میشه