2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 133 پست
حتما میتونم چون من کارم روانشناسیه ..کسی ک ادعای مشاوره میکنه ابتدا باید روانشناسی بشه..تا ببینم افس ...

مریم مقدس،قبل از اینکه بهم بگی دارم به ایشون ننگ افسردگی میزنم باید بهت بگم که لطفا برو پست اول خودش رو بخون،نوشته افسردگی دارم،این یک

دوم اینکه خانوم روانشناسِ محترم و عزیز،افسردگی ننگ نیست!!!!! 

🌺good vibes only🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا..میری سازمان سنجش هر چی نیازه بنداز رو فلش ..برات انجام میدن فقط باید تهران باشی ..من خودم ...

ااهووووو من تهران نیستم😁

ولی خیلی بی انصافیه کاش یکم رحم میکردندهنوز خیلیا ثبت نام نکردن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
شما می دونی حال بعدش ناشی از نخوندن درسا و عذاب وجدانه کم کم شروع کنه بیاد جلو می تونه

عزیزم مث اینکه من خودم ۱۵ ساله چاقم همیشه ام حرص میخوردم هرگزم هیچ کاری برا لاغریم نکردم ..امسال خواستم با تمام وجود برنامه ریختم رژیم دارم ورزش میکنم تو دو ماه ۱۴ کیلو کم کردم بشدت خوش هیکل شدم ..خوب چرا باید بخاطر کاری ک نکردی تلاشی براش عذاب وجدان داشته باشی بخاطر تنبلی..کمی فکر کن بعد نظر بدین

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
مریم مقدس،قبل از اینکه بهم بگی دارم به ایشون ننگ افسردگی میزنم باید بهت بگم که لطفا برو پست اول خودش ...

خودش ک نمیدونه یه چیزی میگه افسردده نیست بنده خدا ..بدبختیش تنبلیه..دقیقا پستشو بخون نوشته هرگز درس نخوندم

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑