2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 133 پست
واااا. سنی نداری که. پیج خانم و اقای دکترو ببین ک سی و خورده این و دارن پزشکی میخونن. امسال حتما با ...

مشکل سنش نیس واقعا مشکل اینه اون عزم و اراده توی خودش نمیبینه که برای هدفش بجنگه و بعدش فقط میشه افسردگی حس تهی داشتن

وگرنه من واقعا با این حرف که فقط کافیه بخوایم موافقم طرف بوده فقط خواسته ولی از بکوب خونده مثل طوری که انگار براش مرگ و زندگی بوده و شب و روز و زندگی اش کتابا هاش و بایک اراده پیش میرن که انگار به جز کنکور و رشته مورد نظرشون دیگه چیزی توی این دنیا براشون جذاب نیس سر همین موضوع هم موفق میشند

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم همینو گفتم تلاش نکردن ادم باعث حال بدش میشه

افرین درود بر شما.. من خودمو میگم یکی از دوستام تو مجازی فقط موقعیت کلیمو میدونست بهم گفت تو ک همه چیزت خوبه چرا تلاش نمیکنی به اندامت برسی وقتی اندامت خوب نباشه هر چی از موفقیتت بگن باز عیب بزرگ چاقی رو داری و گفت  منم کمکت میکنم. همین جمله رو ۸ بهمن ۱۴۰۰ به من گفت و من ۹ بهمن شروع کردم و خدا خیرش بده...منم به تبعیت از این دوستم ب اسی گفتم بخون برا ۱۴۰۲ منم کمکت میدم

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑

به نظرمن که مهم نیست کدوم دانشگاه درس بخونی.دانشگاه دولتی ازاد پیامنور.... همشون یکیه فرقی نداره همشون هم زیر نظر وزارت علوم اگه بد بود که همچین دانشگاه هایی رو تاسیس نمیکردن.کنکوراصلا باید برمیداشتن اما جیب مافیا های کنکور خالی میشه متاسفانه الان دخترخاله من چند سال دانشگاه دولتی درس خوند مرتبط با رشته خودش کار پیدا نکرد داره تویه شرکت خصوصی کار میکنه

پس من چی بگم ۲۶ سالمه و هنوز دانشگاه نرفتم .درس میخوندم مثلا ولی چون وسواس فکری داشتم هر چی درس میخوندم انگار نه انگار ولی الان میرم دکتر و مشاوره و خیلی بهتر شدم و میخوام اگه خدا بخواد بخونم برا ۴۰۲

فقط دانشگاه رفتن که مهم نیست مهم اینکه اون رشته ای رو که می خونی دوست داشته باشی و بازار کار داشته باشه 

افسردگیت هم به خاطر تلاش نکردنته افتادی تو چرخه ی حالا از سال بعد،  گذشته رو فراموش کن ،  هیچ کسی قرار نیست بجای تو درس بخونه  

اون هایی که درس می خونن اراده ندارن تنها کاری که می کنن عادت کردنه عادت کردن به درس خوندن یک ماه درست درس بخون فارغ از نتیجه بعد این یکماه دیگه به درس خوندن عادت می کنی ولی قبل این ها باید افکارت درست کنی

😁❤️

به نظر من سعی کن بری یه رشته خوب نه اینکه بری یه چیز بعدن پشیمون بشی و کار نباشه وگرنه میشه رفت آزاد و پیام نورم 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم