2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5166 بازدید | 133 پست
منم بیست سالمه پارسال پشت موندم امسالم از ثبت نام جا موندم دیگه بد شانس تر از منم هست😐

وایی تو چقدر من هستی بااین تفاوت که من به اختیار خودم ثبت نام نکردم😐💔

رشتت چیه؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزجانِ مشاورِ تحصیلی این دوستمون افسرده هستن،دچار حال بد شدن بخاطر کنکورهای پشت سر هم و یکجا نشینی ...

حتما میتونم چون من کارم روانشناسیه ..کسی ک ادعای مشاوره میکنه ابتدا باید روانشناسی بشه..تا ببینم افسرده هست نیست یا هر چیزی..یک ناراحتی و ابرازش اینجا ک نمیشه به مردم ننگ افسردگی زد😑

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
من ارشد خوندم هیچی نشدم کار نیس حیف آون همه درس خوندم کاش به جای آون خیاطی دوره عکاسی یاد میگرفتم آت ...

رشته اتو بگو

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
شما می دونی حال بعدش ناشی از نخوندن درسا و عذاب وجدانه کم کم شروع کنه بیاد جلو می تونه

پنج سال پشت کنکور موندن تایم کمی نیست

خیلی زیاد و داغون کنندست

اگر هم قرار بر این باشه که برای کنکور بخونه باید یه مدت نفس بکشه و به دور از جو کنکور باشه تا یکم حالش بهتر شه

🌺good vibes only🌺
وای🥲منم داغونم چه خوبببب😍که الان معلم رسمیه خوشحال شدم براش انشالله همیشه موفق باشه

امسال قبول میشی اگه هم نشدی رشته مورد علاقتو برو دانشگاه آزاد ثبت نام کن غصه هم نخور ۲۳ اول راهه

واقعن چطوری؟؟؟؟؟ بگو تو رو خدا من دو ماه پیش رفتم گفت مهلتش تموم شده

اره بخدا..میری سازمان سنجش هر چی نیازه بنداز رو فلش ..برات انجام میدن فقط باید تهران باشی ..من خودم ازمون دکترامو جا موندم دو تا از شاگردامم امسال جا موندن همین کارو کردیم

عزیزم باتوجه به اینکه ازمون طبق قانون تسهیل برگزار میشه بنظرت جذب بیشتر میشه یا ریزش میکنه شما اطلاع ...

دوتا نهاد آزمون برگزار می‌کنه مرکز مشاوران طبق معمول فقط صلاحیت شخص رو طبق آزمون بررسی نمیکنه مصاحبه و یه سری چیزای دیگ داره کانون وکلا هم بعد قبولی طی کارآموزی امتحان میگیره پس زیاد فرقی نکرده از نظر من شاید بشه گفت سختر هم شده با این همه مانع که سر راهمون میزارن

امسال قبول میشی اگه هم نشدی رشته مورد علاقتو برو دانشگاه آزاد ثبت نام کن غصه هم نخور ۲۳ اول راهه

انشالله واقعا روحیم ضعیف شده

ولی میدونم ک اگه تلاش کنم میتونم به رشته‌‌ی خوبی برسم 

ممنونم بابت کمکت عزیز❤

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀