2777
2789
عنوان

23 سالمه.هنوز دانشگاه نرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 133 پست
عزیزم مث اینکه من خودم ۱۵ ساله چاقم همیشه ام خرص میخوردم هرگزم هیچ کاری برا لاغریم نکردم ..امسال خوا ...

فکر کردم چون خودمو در نظر گرفتم وقتی تلاش نمی کنم حالم خوب نیس و عذاب وجدان اینو دارم من فرصتشو داشتم چرا استفاده نکردم وقتی تلاش می کنم حالم خوبه و حس بدی ندارم شما خودت روانشناسی ادم خودش نباید برای حال خوبش بجنگه ؟ 

خودش ک نمیدونه یه چیزی میگه افسردده نیست بنده خدا ..بدبختیش تنبلیه..دقیقا پستشو بخون نوشته هرگز درس ...

این هرگز درس نخوندنه یه مشکلِ ریشه ای داره

باید مشکل برطرف شه

و اگر برطرف نشه باز هم همین روند ادامه داره

شاید دلیلش اهمال کاری باشه،شاید افسردگی باشه،شاید کمال گرایی باشه،شاید اضطراب باشه و و و 

واسه ی همین میگم تا ریشه ای درمان نشه نمیتونه درس بخونه

باید بره پیش تراپیست

🌺good vibes only🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودم سال سوممه یعنی امسال سومین کنکوری که میخوام بدم

به نظرم اگر شرایط روحی مساعدی داری بشین یه سال مثل مرگ بخون همش هم هروز نامه بنویس بنداز توی یک صندوقچه که امسال اخرین فرصت و اخرین کنکوری که میدم 

ولی اگر میدونی ممکن بمونی الکی وقت تلفی کنی به نظرم برو یک ترم ازاد یا یه رشته بدون کنکور بعد خودت وقتی با محیط سازگار بشی خودت رو بکش تا معدلت توی اون رشته بیاد بالا تا اعتماد به نفست بهتر بشه و اونجاس که باید تصمیم بگیری میخوای این راه ادامه بدی و همین رشته با معدل بالا تموم کنی یا از نظرت توانایی و لیاقت و قصد اینو داری که به برترین ها برسی بخوای همون سال در کنار دانشگاه رفتن، واسه کنکور هم بخونی

اینجوری هم اینکه فشار اطرافیان کمتر میشه چون دیگه تو رو یک فرد دانشجو میبینند هم خودت از نظر روحی مساعد تر میشی

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
چرا استخدامی بانک شرکت نمیکنی تو؟

کلی شرکت کردم . استخدام اکثرا فرمالیتس.  یکی از اشناهامون کارمند بانک بود میگفت طرف یه ماه داره دوره میبینه بعد از این طرف استخدام گذاشتن از مردم پول بگیرین. شرکت خصوصی بابا نمیذاره برم

این هرگز درس نخوندنه یه مشکلِ ریشه ای داره باید مشکل برطرف شه و اگر برطرف نشه باز هم همین روند ادا ...

چه مشکل ریشه ای اخه ..چرا یه چیز میگید ..درس خوندن سخته ..لاغری سخته یه چیز نداره پشتکار و انگیزه و تمام ..اصلا پیچیده نیست

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
کلی شرکت کردم . استخدام اکثرا فرمالیتس.  یکی از اشناهامون کارمند بانک بود میگفت طرف یه ماه داره ...

ببین تا زمانی که بد بینی و حرف بقیه رو قبول داری هرگز برات جور نمیشه..تو کار خوب خودتو ارایه بده منابع عمومی خوب بخون سرسریع نخون بخدا میشه ..اینا حرفن..منم خواستم جذب هیت علمی بشم هزار حرف زدن یه مدت بیخیال شدم بعد گفتم نه باید ادامه بدم و شد..ادامه بده چیزی ک تو میخوای میشه

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
عزیزم مث اینکه من خودم ۱۵ ساله چاقم همیشه ام حرص میخوردم هرگزم هیچ کاری برا لاغریم نکردم ..امسال خوا ...

خب وقتی تلاش نکنی و فرصت از دست بدی برای هدفی که میخوای میشه ته اش عذاب وجدان دیگه

منم پارسال درست نخوندم فقط از اذر تا اسفند خوندم بعد همش عذاب وجدان داشتم که چرا تنبلی کردم و اگر حداقل اسفند به بعد میخوندم شاید میشد

ته اش ادم عذاب وجدان داره به هرحال چون واسه خواستش نجنگیده و فرصت از دست داده

ولی با ناامیدی و یاس داشتن بر اینکه نمیتونم، موافق نیستم چون این خانم تلاشی نکرده که بخواد بفهمه میتونه یا نه

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
ببین تا زمانی که بد بینی و حرف بقیه رو قبول داری هرگز برات جور نمیشه..تو کار خوب خودتو ارایه بده منا ...

عزیزم منم سال ۱۴۰۲ کنکور دارم ، میشه درخواست دوستیم قبول کنی میخواستم راهنماییم کنی

فکر کردم چون خودمو در نظر گرفتم وقتی تلاش نمی کنم حالم خوب نیس و عذاب وجدان اینو دارم من فرصتشو داشت ...

ببین وقتی ک تلاش کنی دستمزدشو میگیری اینو کائنات به شما میده ..زمانی ک شما حالت خوبه و تلاش میکنی ..دنیا تا دستمزدتو نده ارومو قرار نداره..دقیقا برا تلاش نکردنم همین طور باعث عصبی بودن نگرانی و ناامیدی میشه..سعی کن همیشه مشغول باشی زندگی یه نقطه نیست یک مسیره باید بریم تا اخر اخرش هممون