2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم مبارکت باشه   حالا که اینقدر ذوق زده آیی برای منم دعا میکنی خدا بهم بچه سالم و صالح و اهل بده شاید دعای شما مستجاب بشه در حقم.... از انتظار کشیدن دیگه دارم خسته میشم بخصوص که همه الان میپرسن و راهکار میدن

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

عزیزم خیلی برات خوشحالم با این حالت برای منو امثال منم دعا کن که انتقال جنین داشتیم تا ماهم مادرشدن و تجربه کنیم ان شالله

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
انشالله عزیزم خیلی زود زود به خواسته دلت برسی 

ممنونم فردا یازدهم انتقالم میرم آزمایش دیگ نمیتونم تحمل کنم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇