الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وام میگرفتم ماشین میخریدم چون به صرفه نرینه هم اینکه موقع فروش زیاد افت قیمت نداره
طلا خواهرم یه النگو ۱۳میلیون خرید چن ماه دیگه ۹میلیون فروخت🤐
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
واییی اینقد لازم دارم که نگو مخصوصا الان تو اوج بی پولی
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
من دیروز طلا خریدم ولی میگن طلا میخواد ارزون بشه پشیمون شدم😕😕
نه بابا چندسال نگهداری صددرصد سود میکنی
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
من میرفتم باهاش یه هنری یاد میگرفتم ک درامد داشته باشه مث ارایشگری یا ناخن کاری ....
فکر عالیه چون این روزا کار ناخن کارا خیلی گرفته شکر خدا
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
چندروز پیش رفتم یه تک دست بگیرم همسرم اونجا دبه کرد و یه ست دستبند و انگشتر بهم انداخت کل پولمون رفت اجرتش بالا بود.دلم پیش اون تک دسته هست اگر۲۰داشتم همین الان میرفتم میخریدم
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
طلا واس وقتی خوبه ک مدت خیلی زیادی به پولش احتیاج نداشته باشی.وگرنه که درسته تو یه زمان کوتاه ضرر دا ...
بله دقیقا
الان لایکمو پس بگیرم بعد لایک امضاتو دیدم😌
ارایشگری خوبه یا دوره دیدن واسه ناخن کاری؟ هر دوتا باهم میشه یا فقط یکیش؟ البته من نمی ...
بله همشون هم میشه و آرایشگری اگه دوره حرفه ای ببینی هم خوبه