2777
2789
بله همشون هم میشه و آرایشگری اگه دوره حرفه ای ببینی هم خوبه 

اخه من میگم ادم تخصصی یکیش رو یاد بگیره 

اما بعضیا میگن هر دو باهم رو یاد بگیر 

اما من حس میکنم شاید نتونم از پس هردو بر بیام 

واینکه نمیپونم چقدر هزینه میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم دلیل مخالفت خانواده ها چیه؟ فقط ادمو میخوان بدبخت و افسرده کنن

بابا دماغ من انگار شلغمه همش باید از ف*یلتر استفاده کنم

بابام قبولشه حتی اگه بگم میخوام فردا عمل کنم ۳۰تومن جور میکنه

ولی مامانم میگه پاتو دم در اتاق عمل گذاشتی قلم پاتو میشکنی

میگه اگه زیر عمل مردی چه خاکی تو سرم کنم😐😐😐😂😂

بابا دماغ من انگار شلغمه همش باید از ف*یلتر استفاده کنم بابام قبولشه حتی اگه بگم میخوام فردا عمل کن ...

مال منم خیلی بده. از دوربین و عکس فراریم. الانم اجازه دادن دیگه ، ولی سنم بالاست حوصله و انگیزه ندارم. خیلی افسرده شدم خیلی

بابا دماغ من انگار شلغمه همش باید از ف*یلتر استفاده کنم بابام قبولشه حتی اگه بگم میخوام فردا عمل کن ...

بگو شاید بخوام زایمان کنم یا خدایی نکرده اپاندیس عمل کنم. حتما اونم اجازه نمیده. امان از دستشون  

اگه سکه یک گرمی بود ضرر نمیکرد؟ 

سکه هم از روش برمیدارند

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️