2777
2789
عنوان

خواهرشوهرای عفریته و بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست
حتما اون داداشه بیشتر سر کیسه و شل کرده😂

بقران قسم انقدر خسیس و خشک اون برادرشوهرم نگفتنی جز حمالی برای بچه اون کاری دیگه نمیکنن خونه من میان انواع شوکولات و رفتنی پر میکنم تو کیفشون برن مدرسه شوکولات و آبنبات بخورن شوهرم هرکار بخوان براشون میکنه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه انجام نده سرویس دهی و  هر چی کمتر محل بدی عزیزتری

ینی چقدر بی چشم روان من میگفتم بچه ان بذار بهشون خوبی کنن نمیدونستم بچه هام انقدر پرو گاز بگیر شدن

آخه اگه شوهر من و ببینن نمیدونی چه کارایی میکنن دوتا عفریته که همه اش نقش انقدر سلیطه ان

میفهمم چی میگید 

ولی اگه شما هم حرفی بهشون بزنید مطمئن باش همه میگن بچه ان عقلشون نمیرسه

و این وسط شما میشین ادم بده

خب آخه نمیفهمه که انقدر ساده اس فقط مشکلاتشون شوهر من و یا. میکنن وقت مریضی و بی پولی و بیمارستان شو ...

حرص نخور.............هیچ اشکالی نداره از تو چیزی کم نمیشه برادرشون بی عزت میکنن......تو شان خودتو پایین نیار

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
میفهمم چی میگید  ولی اگه شما هم حرفی بهشون بزنید مطمئن باش همه میگن بچه ان عقلشون نمیرسه و ای ...

من که به اون دوتا حرفی نمیزنم به شوهر سادمم میگم میگه ول کن حساس نشو ولی اعصابمو ریختن بهم

دقیقا حرفاتو میفهمم منم شیش سال از دست این احمقا دارم میکشم سر عروسیم خداشاهده یه خبر نگرفتن آخه از ...

تو دوتا سقط داشتی خیلی سخته،ولی فکر نکن که بخاطر سقط ها اونا مقصرن چون این فکر روانیت میکنه من فقط به این نتیجه رسیدم که خودم کمتر براشون انرژی بذارم چون شوهرم بدتر از شوهر تو کلا تو باغ نیس،مثلا عید فطر توقع داشتن زنگ بزنم تبریک بگم من نزدم پشت سرمم گلایه کردن ولی به روم نیاوردم عیدا توقع دارن عیدی ببرم،شوهرم از این چیزا سردرنمیاره منم نمیبرم،قبلا برا تولد همشون تزیین میکردم خونشونو، کیک میبردم وکادو، الان یه کادوی خشک و خالی.میرم خونشون مثل قبل نمیگم بخندم سرمو گرم میکنم،وقتی فرق میذارن منم براشون کم رنگم،تازه مال من که یه دنیا بین منو جاریم فرق میذارن درحالی که اون بی اغراق سالی۱۰ ماه باهاشون قهره!شوهرم خودکشی کنه براشون کاری ندارم ولی خودم کاری دیگه براشون نمیکنم به اون صورت،تو هم حرص نخور اونا درست نمیشن تازه مال تو بچن چیزی بگی فوری میگن با بچه لج کردی و اونا بچن از نفهمیشونه و...ایشالا دامنتم سبز میشه بزودی🥰😘

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
حرص نخور.............هیچ اشکالی نداره از تو چیزی کم نمیشه برادرشون بی عزت میکنن......تو شان خودتو پا ...

آخه حرصم میگیره شوهرم باز بریم اونجا میگه فقط جاااان آبجی چی میخواید اون دوتام داداش شارژ داداش کوفت داداش زهر میخوایم این کارا رو برای حرص دراوردن من میکنن دیگه

تو دوتا سقط داشتی خیلی سخته،ولی فکر نکن که بخاطر سقط ها اونا مقصرن چون این فکر روانیت میکنه من فقط ب ...

چقدر ارومم کردی با حرفات واقعا حق همه اش راست میگی ولی هیچ وقت نمیبخشمشون منم دیگه یه قدم براشون بر نمیدارم بیشعورای نفهم

چقدر ارومم کردی با حرفات واقعا حق همه اش راست میگی ولی هیچ وقت نمیبخشمشون منم دیگه یه قدم براشون بر ...

اره خودتو اذیت نکن یجوریم رفتار کن که نفهمن حرص میخوری وگرنه بدتر میکنن،فدات.ایشالا حال دلت همیشه خوب باشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره خودتو اذیت نکن یجوریم رفتار کن که نفهمن حرص میخوری وگرنه بدتر میکنن،فدات.ایشالا حال دلت همیشه خو ...

قربونت عزیزم ممنون حتما❤️❤️

دقیقا الان انقدر حرص خوردم و گفتم میگه تو چرت میگی اونا فرق نمیذارن تو حساسی اخ دارم خفه میشم

بزن به بیخیالی وگرن زندگیت تلخ میشه و اونا هم هدفشون حرص دادن توعه نزار به هدفشکن برسن ریپلای کن استوریاشون بگووو بله عالیه خدا حفظش کنه و .. نزار فک کنن سوزوندنت