2777
2789
عنوان

چکار کنم باردار بشم؟

243 بازدید | 19 پست

من ۲۸سالمه و همسرم ۳۰

من فولیکول بیست دارم و پریودی ها همیشه منظم.ازمایش های قبل اقدام همه اوکی.

همسرمم مشکلی نداشته دکتر نرفتیم ولی ده ساله سیگار میکشه.این ماه قرص manvit استفاده کرد.

دوماهه اقدام کردیم نگرفت.

قبل از پریودی هیچوقت لک نمیدیدم الان ک اقدامم قبل از پریود سه روز لک میبینم بعد پریودی میاد.

پیاده روی تاثییر داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله باردارمیشی تا ۶ ماه کاری انجام نده اگه نشد بعدش برو دکتر 

قرص تقویتی بخور و به خودت برس از لحاظ تغذیه و ورزش کن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

سلام بدنت داره آماده میشه برای بارداری ...بخاطر همینه قبل پریودیت لک دیدی 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

فردای بعد از پریودی اقدام کن چیزای گرمی بخور رحمت گرم باشه.شوهرت چیزای مقوی بخوره ووووو نت سرچ کن کلی روش هست

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

من اين ماه باردار شدم هنوز باورم نميشه،اصلا خودمو زده بودم به بيخيالى استرس نداشتم مسافرت بودم به باردارى فك نميكردم اما اقدام داشتم،تازه داشتم شروع ميكردم تحقيقات كه اين ماه چى بخورم و چيكاركنم باردار شم كه فهميدم باردارم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
من بعد ۳ ماه شدم یادت باشه هرشب رابطه داشتن خوب نیس ما ۶ ماه قبل ترش اسیدفولیک باشوهرم خوردیم باسیاه ...

ما هم اسیدفولیک و کلسیم میخوریم.

شما هم ورزش کردید؟