2777
2789

من اصن لباس نمیخرم 

عید ب عید مانتو میخرم همونو میپوشم تاالان ک نامزد کردم و ازدواج کردم کلا ۴.۵ تا مانتو دارم همش اونارو میپوشم کلا لباس زیاد نمیگیرم 

ولی خانواده همسرم خواهرشوهرامو دختر خاله و داییاش ک همه همسن همیمیم خیلی ب خودشون میرسن خیلییی هرروز و هردفعه ام ک ببنیم همو ی لباس جدید خوشگل تنشونه ینی فککنم فقط منم ک هردفعه همون قبلیا رو پوشیدم الان حدودا ۶.۷ تومن پول دارم بعضی وقتا ب سرم میزنه برم ی چن تا لباس شیک بخرم و منم ب خودم برسم ولی بعضی وقتا میگم ن جم کنم بهتره ب نظر شما بخرم ب خودم برسم یا جم کنم  پولامو همین روال و ادامه بدم🙁🙁🙁

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم خیلی اهل جمع کردنم ولی همیشه هم خوب نیست...بستگی داره بااون پول بخوای چیکارکنی که میگی نگه داری ولی درکل لباس هم اگه واقعا نیازمیدونی بگیر...نه بخاطرمقایسه بادیگرانا...اگه واقعا نیازداری ومیپوشیشون حس خوب نداری....اگه در غیراینصورته پولتو جمعِ چیزباارزش کن من ۲ساله عروسی کردم ازخیلی چیزام زدم من حتی عیداهم نمیخریدم ولی الان باهمین کارا یه ماشین واسه خودمون خریدیم....اینجور موقعا خب ارزش داره نگهداری..

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

بخر برای خودت تا کی جوونیم

یه بار من با پول سهام عدالت همین کارو کردم ۵ و خرده ای میشد همشو دادم لباس  

ولی اگه خرج ضروری دیگه ای داری برا اون نگه دار

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست

اسی فقط اینو بهت بگم بعد دیگه خودت تصمیم بگیر 

دخترخاله من ۲۰سال با شوهرش زندگی کرد فقط الکی پول جمع کرد نه لباس درستی برای خودش خرید نه به خودش رسید فقط گفت پول جمع کنم خونه رو بزرگتر کنم مهر ۹۸ سکته مغزی کرد تو ۴۰ سالگی و مرد یکهفته بعد سالگردش سال۹۹ شوهرش زن گرفت زنه انقد به خودش میرسه که مرتیکه به بابام میگفت زن یعنی این لباسای شیک میپوشه ارایش میکنه و ... الانم که چندروز دیگه دخترش دنیا میاد 

و تمام فامیل میگن حیف لیلا که جوونیش اونطوری رفت