2777
2789
عنوان

بنظرتون پولامو بدم بره یا نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
واسش برنامه ای ندارم الکی جم میکنم🙁

نه دیگه گلم اونطوری که ازارزش میفته خب🌹

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی فقط اینو بهت بگم بعد دیگه خودت تصمیم بگیر  دخترخاله من ۲۰سال با شوهرش زندگی کرد فقط الکی پ ...

من خودمم دقیقا همین فکرو میکنم میگم جم کنم ک چی وقتی از فردای خودم خبر ندارم  اگ فردا ی چیم شد اون پول میره یا تو جیب دولت یا شوهرم پس واس خودم خرج کنم .میدونی اخه اگ زیادیم خرج نکنم و ب خودم نرسم همه ب چشم ی ادم بی کلاس نگا میکنن هرجا بشینن میگن اصن ب خودش نمیرسه و خمیشه ی لباس تنشه

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
من خودمم دقیقا همین فکرو میکنم میگم جم کنم ک چی وقتی از فردای خودم خبر ندارم  اگ فردا ی چیم شد ...

دقیقا . با این پول به خودت برس لباس بخر لوازم ارایشی کیف و کفش . منم خیلی دلم نمیومد خرج نکنم ولی وقتی دیدم شوهردخترخالم اینکارو کرد گفتم مگه تا کی جوونم که به خودم نرسم دو روز دیگه بمیرم شوهر منم میره زن میگیره بعد میگه زندگی یعنی این که زنت به خودش برسه

ب خودتت برس ک نامزدتت ادنارو باتو مقایسه کرد تو از اونا کمتر نبینه بلکه بهتر ببینه

دقیقا همینجوریه 

میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره

منم اگ ی کم دیگ اینجوری پقش برم همه منو ب چشم ی ادمی ک واس خودش ارزش قائل نیس میبینن همین باعث میشه اونام واس من ارزش قایل نشن چون خودم ب خودم ارزش نمیدم

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
اره راس میگی  فوقش ۱ تومنش و نگه میدارم واس روز مبادا بقیشو واس خودم خرج میکنم

۶ میلیون لباس نخر ببین مثلا برو دوتا مانتوی شیک یا کفشی شلواری چیزی بخر ن اینکه یه جا انقدر لباس بخری 

دقیقا . با این پول به خودت برس لباس بخر لوازم ارایشی کیف و کفش . منم خیلی دلم نمیومد خرج نکنم ولی وق ...

دقیقانم همینه 

زنی ک خرج نداره ارج نداره پس منم ب خودم میرسم ۱ تومنش و نگه میدارم واس روز موادا بقیشو برا خودم خرج میکنم 

اگ خودم ب خودم ارزش ندم بقیه ام نمیدن 

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
۶ میلیون لباس نخر ببین مثلا برو دوتا مانتوی شیک یا کفشی شلواری چیزی بخر ن اینکه یه جا انقدر لباس بخر ...

ن دیگ‌اونجوریم نمیخرم ک ب قول شما ۱.۲ تا میخرم اونارو میپوشم باز ی چی دیگ چشمم گرف میگیرم یا هرروز ی چیز جدید میاد و مد میشه ی چی دیگ اومد اونو میگیرم ن ک برم همرو ی دفعه بگیرم فردا چیزی خواستم پول نداشته باشم مجبور شم باز همون قدیمیا ک ی جا خریدم و همه جا پوشیدمو بپوشم باز 😅

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
دقیقانم همینه  زنی ک خرج نداره ارج نداره پس منم ب خودم میرسم ۱ تومنش و نگه میدارم واس روز مواد ...

آفرین اره ۱ تومنشو نگه دار بقیشو خرج خودت کن کیف کن . من هروفت میرم خرید میکنم حس خیلی خوبی میگیرم . خرید اضافی نه ها چیزایی که لازم دارم و قبلا میگفتم ولش کن واجب نیست . تا جوونیم باید لذتشو ببریم و به خودمون برسیم