2777
2789

جالبه من تاپیک قبل راه کار خواستم تنها چیزی که ندیدم در مورد سوالم بود . من از نظر روحی دارم ادیت میشم میخوام واسه تسکین خودم ازدواج کنم حتی اگه عاقبت بد باشه حداقل میتونم راهشو پیدا کنم و ار راهش جدا بشم .. الان من چکار کنم ؟ پرده ترمیم کنم ؟؟ فردا بخوام ازدواج کنم سر یه بیچاره شیره بمالم که دخترم یا واقیعت رو بگم که یه عمر به چشم یه هرزه نگام کنه ؟ اصلا مگه من میتونم دیگه با کسی ازدواج کنم با این حال روحی خراب و اتفاقی که افتاده فکر میکنین که دیگه طرف ازدواج با کسی برم ؟؟؟؟ یا اینکه دور این طرف رو خط بکشم ازدواج هم نکنم بشم یه هرزه که هر ساعت بغل یکی میفته ؟؟؟؟؟؟ من چاره ای ندارم . بخوام ازش بگذرم نمیتونم خودمو اروم کنم مثل خوره دارم خودمو میخورم و عذاب میکشم توبه کردم خدا قبول کنه شاید انشالله اما پس خود چطوری میتونم خودمو قبول کنم و ببخشم ؟ اگه میخوام باهاش ازدواج کنم راضیش کنم به ازدواج حتی با دعا و جنبل و جادو چون اگه این کارو نکنم میدونم نمیتونم خودمو بیرون بکشم ... اگر ازدواج کنم حداقل تسکین میگیرم تا حدودی که اگر گناه کردم الان محرم هستیم و حتی ممکنه ازش جدا بشم یا اگه اون خواست گمشه بره فقط من این برام مهمه که بتونم خودمو قانع کنم از گناهی که کردم چون با رضایت خودم بوده وقتی فکر میکردم اخرش ازدواجه ..  حالا هر چی میخواین بگین نقد کنین ولی من دنبال یه چاره ام که بیاد دنبالم دوباره و بیفته به پاهام و بخواد باهام ازدواج کنه .. اگه راهکاری بلدین بگین ورد .. دعا .. ختم ... نذر ..... هر چیزی که شنیدین یا تجربه دارین ... من هرزه و فاسد نیستم تو فکر ازدواج و رابطه سالم بودم .

عزیزم با اونی که رابطه داشتی میخوای ازدواج کنی؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل محرمیت رابطه داشتین؟

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

ملت ما ادعای خدایی می کنن 

رو این و اون برچسب هرزگی میزنن 

من که نفهمیدم داستان شما چیه ولی انقد انگ به خودت نزن 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

وقتی رابطه برقرار میکرد باید فکر اینجاشم میکرد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان توقع نداری که قظاوت نشی رابزه نامشروع داشتی اسمشو میدونی که دیگه چی میزارن

و ظمنا تاپیکت کاملا ممنوعه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

عزیزم اشتباه خیلی بدی کردی... 

ولی بنظرم برو پرده ات رو ترمیم کن و دوباره ازدواج کن... به شوهرت هم لازم نیست بگی.. 

مگه شوهرت به تو مدرک نشون داده که قبل تو با دختری نبوده؟؟؟؟