2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ع وض ی بوده پسره این یه ل ا ش ی ه که بدرد زندگی هم نمیخوره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

ببین عزیزم شما توبه کردی و خدا گفته من توبه کارو از هر کسی دوس دارم نه تنها گناهشو حساب نمی کنم بلکه اونم ب ثواب تبدیل می کنم در مورد شما برو ترمیم پرده بکارتت و اگ خواستگار داری بسته به شرایطی ک داره یا بگو یا اصلا راجبش حرف نزن گذشته رو بریز دور

🌵خسته از خنده هایِ غمگین!(:🖤‌‌  

عزیزم اصل ماجرا زیاد دستگیرم نشد باید تاپیک قبلتو بخونم 

فقط آروم باش خودتو سرزنش نکن اتفاقیه که افتاده 

مشاور خوب پیدا کن صحبت کنین با هم 

در خصوص پرده هم 

صحبت زیاد دارم 

احساس گناه رو دور بریز 

خدا خیلی مهربونه همین که میگی اشتباه کردی و تکرار نمیکنی عالیه 

این احساساتی هم که الان داری و این حس بد، کاملا طبیعیه 

به خاطر موضوع باکرگی و این موارد 

ترمیم میتونه گزینه مناسبی باشه هر چند باز هم کسی نمیفهمه

به خاطر حس گناه هم با کسی که نمیخوای مزدوج نشو 

انشالا با مورد مناسب مزدوج میشی 

حالتم خوب میشه 

مشاوره برو حتما ولی پیش اون خبره ها و کاربلد ها نه مشاوره های الکی ِسرزنش گو 

سوالی داری بپرس راهنماییت میکنم

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

سلام خواهرم ، چرا اینقدر خودتو عذاب میدی و تحقیر میکنی ، اولا که تو هیچ گناهی نکردی ، تو ندای قلب و دلت رو اجابت کردی و آجر هم رابط نزدیکی داشتی واسه اینه بوده که طرف مقابلت رو بی نهایت دوست داشتی و خواستی بالاترین عشق رو بهش تقدیم کنی ، اما اینکه حالا اون تو رو نمی‌خواد دلیلش مهمه ، البته اصلا حق نداشته تا زمانیکه تصمیم قطعی برای زندگی با تو نگرفته پرده بکارتت رو دست بزنه ، اگر برای ازدواج با تو خواسته ای داره که منطقی هست ، خواسته اش رو برآورده کن اما اگر نیست ، کلا فراموشش کن ، برای تسکین خودت هم موقت با یکنفر فقط وارد رابطه تلفنی باش تا از این حالت دربیای و بعد از یه مدت تصمیم به ازدواج بگیر ، با هرکسی هم خواستی ازدواج کنی بهش بگو که یک ازدواج ناموفق داشتی که ازدواج سنتی بوده و دیگه دختر نیستی

من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم باهم
اولی

اهان میخوای برگرده و ازدواج کنی ،اگه ارزششو نداره بنظرم بیخیالش شو گسی که نتونه پای کاری که کرده وایسه بدرد زندگی نمیخوره،اگه مدرک داشتی میتونستی شکایت کنی و مجبور بود عقدت کنه 

اسی لزومی نداره به کسی بگی 

به هیچ بنی و بشری 

به احدی نگو چی شد و چی نشد 

به هیچ عنوان 

تموم شد و رفت

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

خب ب نظرم اونو با دعا هم برا خودت کنی اگه واقعا ته دلش با تو نیس و نمیخواد نمیتونه زندگی پر از ارامشی برات بسازه اون زندگی پر از سرکوفت و نمیخواستمت و تو قبل ازدواج رابطه داشتی و ... میشه با کسی دیگ دوس شو و بعد از وابستگی بهش این قضیه رو بگو یا اصن کلا ب رو نیار چون همه بالاخره ی روابطی قبل ازدواج داشتن چ دختر چ پسر هیچکس پیغمبرزاده نیس بگه پاکم دروغه حداقل در حد چت و صحبت بودن.و اینکه بکارت هم خیلیا من خودم سالم بود ولی اصن خون نیومد میتونی اصن ب رو نیاری 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
اهان میخوای برگرده و ازدواج کنی ،اگه ارزششو نداره بنظرم بیخیالش شو گسی که نتونه پای کاری که کرده وای ...

بنظرم زندگی اجباری فایده ای نداره ، 

من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم باهم

سعی کن خودتو ببخشی تا ارامش بگیری

خواستگار امد راستش بگو ، امیدوارم پسر خوبی سر راهت قرار بگیره 

بعضی ها مشکل ندارن با این موضوع 

اگر با اون پسر ازدواج کنی بقیه عمرت میخوای هدر میدی حداقل این جوری زود ازش جدا میشی 

دعا کن با کسی ازدواج کنی ک همین جور هستی قبولت کنه