2777
2789
عنوان

پکیج افزایش قد تالشو کی داره؟؟

2204 بازدید | 21 پست

سلام من ۱۸ سالمه قدم ۱۵۶

اگه کسی پکیج افزایش قد تال شو یا پکیج ها معتبر دیگه داره و میتونه رایگان برام میفرسته بگه لطفااا . دعاش میکنم . من موقعیتشو ندارم ک خودم بخرم خیلی ناراحتم😭😭😭

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
الان ک همه قد کوتاه دوس دارن😐😹

من از قدم راضی نیستم اصلا😭😢

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹۰ام بیا ۱۰سانت بت بدم😹

چد سالته خوش بحالت من ۵ سانت فقط میخوام اضافهشه

۲۳

من ورزش افزایش قد انجام دادم دو ماه نشد . نمیدونم چیکار کنم فرصت خیلی کمی دارم:(((((

مگه میخوایی استخدام شی فرصتت کمه😐

چند وقت دیگ صفحه های رشد بسته میشه:(

حالا با ذهنیت شما کار ندارم هرکسی یه نظری داره ولی من تا جایی که میدونم و شنیدم دختر قد بلند زیاد جا ...

شما الان ناراضی هستی؟ 

سابیمینال قد شنیدی ؟ خوبه تاثیر داره واقعا؟ 

چند وقت دیگ صفحه های رشد بسته میشه:(

ببین

سعی کن همیشه روی نقاط قوتت مانوور بدی و تقویتشون کنی...درگیرش نشو چیزیم مصرف نکن ک بعدا پشیمون عوارضش باشی

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan