setaree062 مدیر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1180 عنوان پکیج افزایش قد تالشو کی داره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 21 پست سلام من ۱۸ سالمه قدم ۱۵۶ اگه کسی پکیج افزایش قد تال شو یا پکیج ها معتبر دیگه داره و میتونه رایگان برام میفرسته بگه لطفااا . دعاش میکنم . من موقعیتشو ندارم ک خودم بخرم خیلی ناراحتم😭😭😭 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌 1401/03/24 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sad18 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 12100 ن عزیزم:( ی سر برو ببین اون چی میگدوستم هم قدته رفت دکتر گف کلا کاریش نمیشه کرد دیگ از خانوادم متنفرم :) 🖤Kurdistan
setaree062 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1180 ببین سعی کن همیشه روی نقاط قوتت مانوور بدی و تقویتشون کنی...درگیرش نشو چیزیم مصرف نکن ک بعدا پشیمون ... شما از سابیمینال قد چیزی میدونی ازش؟ قدم نسبت ب بعضی از همکلاسی هام خوبه ولی در کل کوتاه دیگه 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
setaree062 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1180 چن سالته؟ ۱۸ سالمه 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
sad18 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 12100 شما از سابیمینال قد چیزی میدونی ازش؟ قدم نسبت ب بعضی از همکلاسی هام خوبه ولی در کل کوتاه دیگه سابلیمینال ک زیاد شنیدم...اما ندیدم کسی نتیجه کسب کرده باشه ازش...هیشکی از داشته هاش راضی نیس در کل...اما قد برای دختر بین ۱۵۸ تا ۱۶۸ ایده آله!حالا میدونم باز مشکل داری اما کنار بیا و قبولش کن از خانوادم متنفرم :) 🖤Kurdistan
setaree062 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1180 سابلیمینال ک زیاد شنیدم...اما ندیدم کسی نتیجه کسب کرده باشه ازش... هیشکی از داشته هاش راضی نیس د ... من ۱۶۰ هم بشم کافیه ولی نمیشه لعنتی :) 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
sad18 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 12100 من ۱۶۰ هم بشم کافیه ولی نمیشه لعنتی :) آااا خوب شد یادم افتادبرو باشگاه فقط فکوس کن روی حرکات اصلاحیحداقل ۲ سانت قدت بلند میشه و در کنارش حداقل ی سال باید کار کنی! از خانوادم متنفرم :) 🖤Kurdistan
setaree062 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1180 آااا خوب شد یادم افتاد برو باشگاه فقط فکوس کن روی حرکات اصلاحی حداقل ۲ سانت قدت بلند میشه و در کنا ... آها مرسی عزیزم لطف کردی ❤ 🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌