2777
2789
عنوان

با نامزدم تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 54 پست

این چیزی میکشه همچی بدبین شده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بهترین کارو کردی.آدمی ک معتاده دوباره ی روزی ب اعتیادش بر میگرده.تو مجردی هزارتا سختی هم داشته باشی ...

بدبختانه من باهاش رابطه داشتم این هی منو برمیگردونه به فکر بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمم خدا کنه حالم خوب بشه دیگه فکرای جور واجوری نیاد سراغم دلم بسوزه یا هرچیزی

سرتو گرم کن حتی شده با پسرای دیگ صحبت کن اما چیزیو که بالا آوردی دیگه نخور

چون هرچی دیرتر از مسیر اشتباه برگردی بهاش بیشتر میشه

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
ب شیشه و هروئن اعتیاد داشت و من حس میکنم دوراز من میکشه دروغ میگه ب من

شیشه میکش ک میفته دنبال ماشین پدرت بدبینههه من دیدمممم عزیزممم خداروشکر ازاوشدی وگرن فردابا ی بچه باید طلاق میگرفتی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
سرتو گرم کن حتی شده با پسرای دیگ صحبت کن اما چیزیو که بالا آوردی دیگه نخورچون هرچی دیرتر از مسیر اشت ...

دقیقا درست میگی 

بدبختی باهاش رابطه داشتم هی این منو برمیگردمنه ب اینکه بهش باز فرصت بدم بعدها بدبخت نشم یوقت سر این موضوع و و و و

حالم بده واقعا

بهترین کارو کردی دیگه ازدواج نکن حداقل تایه مدت ک بگذره حالت خوب بشه.

ادم معتاد داغونت میکنه ادم فقیرو ندار و ضعیفت پیرت میکنه ده ساله دارم میسوزم و میسازم چون پشتوانه نداشتم اگر عقل الانمو داشتم هیچوقت ب روزی ک به این بابو علفی جواب نمیدادم وقتی اومد هیییییچی نداشت الانم بعد ده سال هیچی نداره. نمیدونم با چ جراتی ب خودشون اجازه میدن میرن خواستگاری.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شیشه میکش ک میفته دنبال ماشین پدرت بدبینههه من دیدمممم عزیزممم خداروشکر ازاوشدی وگرن فردابا ی بچه با ...

منم از همین ترسیدم 

اصلا ی وقتایی میگفت حس بد دارم باید از بین ببریش میگفتم چی میگی من چیکار کنم ینی 

خودشم بعد پشیمون میشد توشخصیتشم هست این رفتار

ب شیشه و هروئن اعتیاد داشت و من حس میکنم دوراز من میکشه دروغ میگه ب من

شیشه نابود کنندس شوهرمن دوساله افتاده توخط شیشه زاروزندگیم رفته ب باد بجز فرش خونم هیییییچی ندارم اصن باهمچین ادمی نرو زیر یه سقف

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی سخته برام خیلی

سخته چون با فاصله گرفتن مغز خاطرات خوبو پررنگ میکنه 

راهش اینه هرووقت یادش افتادی اینچیزایی که اینجا نوشتیپ یاداوری کنی به‌خودت

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

دقیقا درست میگی بدبختی باهاش رابطه داشتم هی این منو برمیگردمنه ب اینکه بهش باز فرصت بدم بعدها بدبخت ...

اشکال نداره با یه بار رابطه جدا بشی ازش خیلی بهتره تا فردا با دوتا بچه بخوای طلاق بگیری

ذات آدما تغییر نمیکنه مطمئن باش تصمیمت درست و عاقلانه بوده

حالام برای خودت زندگی کن فیلم ببین آهنگ بذار برقص شاد باش بخند و از خدا بخواه یه آدم لایق بذاره سر راهت

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...