2777
2789
عنوان

درد دل

184 بازدید | 12 پست

خانما شما وقتی شوهرتون برا خانوادش خرج کنه ناراحت نمیشین ؟وقتی خودتون نه خونه دارین نه ماشین نه پس انداز ،هر چی طلا داشتم دادم مغازه باز کرده الان مشتی بدهی داریم خونه اجاره ای هیچ جا مسافرت نمیریم خرج زیادی ندارم نه لباس آنچنانی نه هیچی ،حقوقم جمع میکردم میدادم بدهی ها پاس بشه ولی شوهرم همیشه پول میده خانوادش همش زنگ میزنن بهمون پول بده ،وقتی میاین خونمون بهترین میوه ها بهترین غذاها میگ درست کن ولی وقتی ما اونجا بریم پیششون اصلن اهمیت نمیدن بهمون .همش در حال تیغ زدن شوهرم هستن ،چکار کنم

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط شوهرو وللشش برا ارامش خودتم شده برات مهم نباشه

نمیشه مهم نباشه چون طلا من داده مغازه باز کرده ،حقوق من می‌ره پی بدهی ها وقتی داره همش ب اونا میده ،نداریش و سختی ها برا منع

نمیشه مهم نباشه چون طلا من داده مغازه باز کرده ،حقوق من می‌ره پی بدهی ها وقتی داره همش ب اونا میده ، ...

اشتباه می‌کنی دیگه حقوقتو جمع کن برا خودت واقعا فردا شوهرت به جایی ام برسه میخواد بگه هرچی دارم از خانوادمه

اشتباه می‌کنی دیگه حقوقتو جمع کن برا خودت واقعا فردا شوهرت به جایی ام برسه میخواد بگه هرچی دارم از خ ...

اره الان نزدیک ۲ ماه شده حقوقم جمع کردم ،بهش میگم پول بده فلان چیز بگیرم میگ ندارم چن روز صبر کن خواهرش زنگ میزنه میگ تو برادرمی بهم پول بده حق دارم بهم بدی میگ شماره کارت بفرست میزنم برات من هیچی نگفتم ولی از شدت ناراحتی سردرد گرفتم 

اره الان نزدیک ۲ ماه شده حقوقم جمع کردم ،بهش میگم پول بده فلان چیز بگیرم میگ ندارم چن روز صبر کن خوا ...

اه اه با زبون بهش بگو وقتی شرایط ما آنقدر سخته چرا به بقیه کمک می‌کنی اگه آرام پول خواست بگو از همونایی بگیر که تالا بهشون میدادی یه بارم اونا بیارن بدن 

اه اه با زبون بهش بگو وقتی شرایط ما آنقدر سخته چرا به بقیه کمک می‌کنی اگه آرام پول خواست بگو از همون ...

میگم بهش میگ وقتی نمیدن ب زور ب گیرم میگم چجوری خودت از منو زندگی کسر می‌کنی بهشون میدی ،،هزار بار بهش گفتم ولی خانوادش ناراحت نمیکنه

دعا کن برام ،فقط خانوادش میبینه نه کسی دیگ رو 

من ،،،سختی ها کشیدم خیانت ها دیدم ،۲۵ سالمه ولی اندازه یه زن ۴۵ ساله عمرکردم    ،، باورکن ،،ولی خب  تحمل کردم ،و الان دارم ثمرشو میبینم ،من شوهرم بعد ۱۰ تا بچه ۱۱و اخرین بچه ،بااین خودم فرزند اول ،،،شوهرم پدرش کشاورز من پدرم معلم ،،،به شغل نیست درس ولی اختلاف طبقاتیم خیلی بالا بود ،با۱۰ سال تفاوت سنی ،،،،،شوهرم تو شهرمون به بچه نه نه ایی معروه مامانش تعریف میکنه تا ۱۰ سالگی شیر میخورده باور کن ،،،،ولی خببخوام تعریف کنم خیلی چیزاست من ۸ ساله نوکری مادرشو خواهر برادراشو میکنم و میزارم برای رضای خدا خلاصه ببخش پرحرفی کردم همه اینارو گفتم بدونی هر عملی عکسالعملی داره اگه الان به اونا کمک کنه فرداخدابهت کمک میکنه غصه نخور عزیزم

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
من ،،،سختی ها کشیدم خیانت ها دیدم ،۲۵ سالمه ولی اندازه یه زن ۴۵ ساله عمرکردم    ،، باورکن ...

خیلی دل بزرگی داری گلم آن شاللع ب اون چیزی میخای برسی من بحث کمک کردن نیست کمک کنه ولی کنارش ب فکر منو زندگیم هم باشه نه اینکه منو بزاره توی سختی توی دلم حسرت بمونه اون فقط ب فکر خانوادش باشه اولویت اول اونا باشن،درصورتی ک وقتی ب بن بست بخوره فقط منو داره ،ولی  از خود گذشتگی و فداکاریش برا اونا باشه و زجر کشیدن  بدبختی و نداریش و تحمل کردن شرایط سخت فقط مال من باشه ،این منم ک باید همیشه قناعت کنم حتی از حقوقم بگذرم ولی پول خرج کردنش برا خانوادش باشه