2777
2789
عنوان

کسی هست هم باردار باشه هم شاغل؟

1044 بازدید | 14 پست

دکتر بهم گفت مشکلی نیست بری سرکار

هفته ۱۸ هستم سرویسکم تو ان تی ۴۰بود

من از هفت و نیم تا سه ونیم پشت میز‌نشستم 

عصراهم بعد اداره میرم دفتر خودمون

البته بگم وسط کارهمش میرم نمازخونه بیست دقیقه دراز میکشم

نکنه چیزی بشه استعلاجی نمیتونم بگیرم 

البته تو خونه میمونمم اصلا بی قرار میشم حالم بد میشه

حالا چیکار کنم😭

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

کارتون چیه

توصیف من:                                                                         عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم و سرکار میرم 7 تا 5  به نظر منم رفتن سرکار بهتر از خونه نشستنه  من خونه حوصل ...

چقد مثل منی

من سردرد میگیرم تو خونه بمونم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
من رفتم ولی زایمانم زود شد بهم دکتر گفت بهت فشار کار اومده. ۳۲ هفته زایمان کردم. تا روز آخر سر کا ...

شما میرفتی درازهم بکشی؟

من ده تا ارباب رجوع بالاسرم باشه بازهم میرم بیست دقیقه دراز میکشم

شما میرفتی درازهم بکشی؟ من ده تا ارباب رجوع بالاسرم باشه بازهم میرم بیست دقیقه دراز میکشم

نه کارمم سنگین بود.

تا ۵ سرکار بودم.

بعدم با مترو برمیگشتم.

اگر کارت سنگین نیست ، برو و اتفاقا فعال بودن باعث زایمان راحت میشه

شما میرفتی درازهم بکشی؟ من ده تا ارباب رجوع بالاسرم باشه بازهم میرم بیست دقیقه دراز میکشم

من که ارباب رجوع ندارم  خدارو شکر ....کارمم سخت نیست 

حسابدارم پشت میز نشینی 

نه کارمم سنگین بود. تا ۵ سرکار بودم. بعدم با مترو برمیگشتم. اگر کارت سنگین نیست ، برو و اتفاقا فع ...

سنگین نیست کار با سیستم 

مسیر از خونه دوره که ا‌ونم چون سرویس داریم راحتم 

واقعا کسی که شاغله نمیتونه یه تایم طولانی خونه بمونه 

من که ارباب رجوع ندارم  خدارو شکر ....کارمم سخت نیست  حسابدارم پشت میز نشینی

منم کارمند اداره برقم

عصراهم دفتر پیشخوان دارم میرم سر میزنم

منم کارمند اداره برقم عصراهم دفتر پیشخوان دارم میرم سر میزنم

کارتو ادامه بده ...مادر فعال و زرنگ خوبه ... این روزهام تموم میشه 

من خوشم نمیاد از اینایی که باردار میشن با اینکه بارداریشون بیخطر هم هست ولی خودشون رو سربار دیگران میکنن و یکی باید کاراشون رو انجام بده 

در عوض آدم های فعال رو دوست دارم بعضی از خانم ها هستن حتی خانه دارن ولی تو بارداری  انقدر پر جنب و جوش و انرژی هستن 

کارتو ادامه بده ...مادر فعال و زرنگ خوبه ... این روزهام تموم میشه  من خوشم نمیاد از اینایی که ...

مرسی عزیزم حتما با مراقبت بیشتر ادامه میدم خودمم از بیکار و بی انرژی بودن متنفرم

چقدر فعال آفرین چند سالته؟ میگم دفتر پیشخوان چجور باید زد؟

مرسی عزیزم ۲۷سالمه

باید بری تنظیم مقررات ببین تو شهر شما شرایط چطوره و هزینه پروانه چقدره

من اهوازم اگه اهوازی راهنماییت کنم چون  استان به استان فرق داره هزینه پروانه