2777
2789
عنوان

شوهر پول پرست من!

718 بازدید | 17 پست

سلام

بچه ها من چند وقت خیلی از دست شوهرم ناراحتم و نمیخوام ببینمش حتی هرکار میکنه خیلی به چشمم میاد الان از این قضیه ناراحتم ببینید طبیعیه یا نه مرسی

تولدش اردیبهشت بوده من براش تولد سوپرایزی گرفتم یک هدیه حدود دو تومن براش گرفتم شام هم مامانش اینا رو بردم بیرون مامانمم بهش سکه پارسیان داده بابام یک شام مفصل بردتمون بیرون و بقیه برادرامم بهش لباس دادن

کلا تو خانواده شون قبل اینکه من عروسشون بشم رسم تولد نداشتن من برای مامانش یک سال گرفتم و دیگه تولد گرفتن شد رسمشون حالا هر سال سر اینکه چه هدیه یی بدن باهم درگیرن! وضع مالی همه ب جز شوهر من خیلی خوبه 

امسال توافق کردن دلار بدن حالا شوهرم ظهر میگه ما (خودش و خواهراش) تصمیم گرفتیم دیگه خودمون به همسرمون هدیه ندیم چون به بقیه که دلار میدیم نصفش بهمون برمیگرده اون نصف دیگه میرسه به همسرمون مثلا توافق نفری پونصد تومن هدیه بدن به هر نفر ولی  هزار تومن برای تولد بقیه هزینه میکنن! حالا هدیه یی که به بقیه میدن رو میخوان اینجوری از زن و شوهرشون بگیرن!

مسئله فقط گدا بازی نیست من اصلا اون پول برام ارزش نداره ولی اینکه یک ادمی که تو براش بی ریا همه کار کردی و میکنی اون اینجوری مو‌ رو از ماست میکشه بیرون حالمو بهم میزنه! حق دارم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونزده سال زنشم دوتا بچه هم دارم با بند بند وجودم ارزو میکنم ازش جدا بشم حق دارم؟

به خاطر همچین چیزی یکم فکر جدایی زیادیه تهش اینه که براش دیگه ادم بی ریا نباشی شما الان عصبانی هستی که داری ۱۵سال جون کندن دوتا بچه رو ندید میگیری و میگی طلاق ولی در کل حق داری ناراحت باشی 

متوجه نشدم چی شد

ببین مجموع هدیه یی که به کل خانواده ش که بخواد بده میشه ۱۰۰۰ تومن مثلا ولی به خودش ۵۰۰ تومن هدیه میدن به منم ۵۰۰ تومن میگه چون من قبلا اون پونصد تومن رو به بقیه دادم اونا به تو ۵۰۰ هدیه میدن  پس من به تو هدیه یی نمیدم! 

به خاطر همچین چیزی یکم فکر جدایی زیادیه تهش اینه که براش دیگه ادم بی ریا نباشی شما الان عصبانی هستی ...

اره قطعا همچین چیز مسخره یی دلیل جدایی نیست خیلی بدیای دیگه یی هم داره و همه ش میخواد زرنگ بازی در بیاره ! 

کلا چون از مسائل دیگه دلم ازش پر میخواستم بدونم الان از رو عصبانیت ازش ناراحت شدم یا واقعا جای ناراحتی داره این موضوع

عزیزم ولی عجب رسمی انداختی تو خانوادشونااا...چیکارشون داشتی بی دغدغه داشتن زندگی میکردن 

والا نمیدونستم انقد گدا و بی مهرن نسبت بهم اگرنه ما همیشه تولد داشتیم هیچ وقتم من و خانواده م نمیگیم حتما فلان چیز اصلا یک سال نداشتیم هیچی نگرفتیم یک سال داشتیم بهتر گرفتیم و خیلی دلی و با محبت برگزارش کردیم 

ولی اینا علی رفم ظاهرشون با هم نامهربونن من نمیدونستم اون موقع!

والا نمیدونستم انقد گدا و بی مهرن نسبت بهم اگرنه ما همیشه تولد داشتیم هیچ وقتم من و خانواده م نمیگیم ...

کم کم کاری کن بزارن کنار

این تولد گرفتن نیست معامله س

تو خونتون واسه خودتون بگیر...یا با خانواده مادری

منم تولد بازی دوس ندارم 

یعنی میخاد از هدیه دادن به شما در بره؟

اره من اصلا برام مهم نیس هدیه بده یا نده چون این پونزده سال هر سال روز تولدم خونمو‌کرده تو شیشه و دیگه از روز تولدم متنفرم ولی اینکه انقد یک ادم عوضی بازی در بیاره و برای منی که. حتی نگذاشتم میوه و شیرنی بخره برای فامیل خودش این جور برخورد میکنه ناراحت شدم وگرن پولش بخوره تو سرش