سلام
بچه ها من چند وقت خیلی از دست شوهرم ناراحتم و نمیخوام ببینمش حتی هرکار میکنه خیلی به چشمم میاد الان از این قضیه ناراحتم ببینید طبیعیه یا نه مرسی
تولدش اردیبهشت بوده من براش تولد سوپرایزی گرفتم یک هدیه حدود دو تومن براش گرفتم شام هم مامانش اینا رو بردم بیرون مامانمم بهش سکه پارسیان داده بابام یک شام مفصل بردتمون بیرون و بقیه برادرامم بهش لباس دادن
کلا تو خانواده شون قبل اینکه من عروسشون بشم رسم تولد نداشتن من برای مامانش یک سال گرفتم و دیگه تولد گرفتن شد رسمشون حالا هر سال سر اینکه چه هدیه یی بدن باهم درگیرن! وضع مالی همه ب جز شوهر من خیلی خوبه
امسال توافق کردن دلار بدن حالا شوهرم ظهر میگه ما (خودش و خواهراش) تصمیم گرفتیم دیگه خودمون به همسرمون هدیه ندیم چون به بقیه که دلار میدیم نصفش بهمون برمیگرده اون نصف دیگه میرسه به همسرمون مثلا توافق نفری پونصد تومن هدیه بدن به هر نفر ولی هزار تومن برای تولد بقیه هزینه میکنن! حالا هدیه یی که به بقیه میدن رو میخوان اینجوری از زن و شوهرشون بگیرن!
مسئله فقط گدا بازی نیست من اصلا اون پول برام ارزش نداره ولی اینکه یک ادمی که تو براش بی ریا همه کار کردی و میکنی اون اینجوری مو رو از ماست میکشه بیرون حالمو بهم میزنه! حق دارم ؟