2777
2789

یدونه ست دم دستی ( تشک بالشت لحاف 

یدونه تشک گارد دار با بالشت فرمدهی 

یدونه پتو دور پیچ

یدونه آغوشی سوییسی

بنظرم دیگه کیسه خواب لازم نیست هست؟

تو اینستا میبینم همه اینارو ست دارن باید سفارش داد تا دوماه طول می‌کشه 

اما هر سیسمونی میرم فقط سه چهار تیکه دم دستی رو ست دارن بقیه رو جدا باید گرفت ست هم در نمیاد 🥴🥴🥴

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

من سفارش دادم برام دوختن هر تیکه ک خواستمو همه اینا ک گفتی ب جز قنداق گفتم 

ولی حواست جمع باشه جای مطمئن بدی اول ی جا دادم پولمو خورد 

دوباره دادم ی جا دیگ 

ستم هست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همشون لازمت میشه البته من به جایی قنداق سوئیسی مدل قنداق فرنگی یا همون کیسه خوابی گرفتم چون آخر ...

من اخرای دی زایمان میکنم پس لازم میشه لابد🥴

من سفارش دادم برام دوختن هر تیکه ک خواستمو همه اینا ک گفتی ب جز قنداق گفتم ولی حواست جمع باشه جای مط ...

تازگی سفارش دادی؟

میشه آیدی  پیجشو اگه یادته بگی بهم 🫠 دیگه کم مونده تو این گرونی حالا پولمون هم بخورن🥴😂

تازگی سفارش دادی؟میشه آیدی پیجشو اگه یادته بگی بهم 🫠 دیگه کم مونده تو این گرونی حالا پولمون هم بخو ...

ببین من جفتشو از با سلام دادم اولی ک پولمو خورد بهم گفت چون نیخوای طرح پارچه متفاوت باشه از چیرای تو سایت باید برام کارت ب کارت کنی مبلغ بیشتر ۱۵۰۰ دادم بهش خارج از برنامه و اونم پولو حورد رفت تنها ماری ک تونستم بکنم این بود ک غرفش بسته بشه 

بعد دوباره تو همون با سلام یک دیگ پیدا کردم ک داخل خود سایت پرداخت انجام شد و خب اونجوری مطمئنه و تا تحویل نگیری رضایت ثبت نکنی پولو ب فروشنده نمیدن اصلا و من واقعا راضی بودم حااا غرفه اشو پیدا میکنم میفرستم الان 

پارچه هم هر طرحی بگی میزنه برات 

اره ماه پش خریدم بچم دنیا نیمده هنوز 

اسم غرفه اش گالری صورتی اینجا مجاز نبود لینک بفرستم نشد 

حالا سرچ کنی تو باسلام خیلی هست اکر اینم پیدا نکردی فقط باید حواست باشه پرداخت خارج سایت انجام ندی

ببین من جفتشو از با سلام دادم اولی ک پولمو خورد بهم گفت چون نیخوای طرح پارچه متفاوت باشه از چیرای تو ...

آخی عزیزم مبارکش باشه سلامت به دنیا بیاد 🥺🩷

اسم غرفه اش گالری صورتی اینجا مجاز نبود لینک بفرستم نشد حالا سرچ کنی تو باسلام خیلی هست اکر اینم پید ...

ممنونم گلم الان میرم میبینم دستت درد نکنه 😘💕🎀