دخترم با وزن ۳۵۵۰بدنیا اومد.از ۱۷روزگی شیرمو نمیخورد،فقط تو خواب،چندین متخصص بردم.حتی فوق تخصص آقای امیدیان.شیشه شیر رو هم نگرفت با قاشق هم نمیخورد.تو دهانش با قطره چکان مینداختم قورت نمیداد.داروی رفلاکس دادن.اما موفق نشدم نمیخورد،باید دخترم جیغ میکشیذ بعد بهش میدادم اونجوری هم همش خفه میشد.دکترا گفتن از چهارماهگی لعاب برنج روشروع کنم خوب میشه املموفق نشدم چون قورت نمیداد،گفتن از۵ماهگی بازم موفق نشدم.از ۵ونیم لعاب برنج رو طعم دار میکردم،یکبار نمک،یکبار شکر،یکبارکره. فرنی انواع مدل درست کردم،شیرخشک،سرلاک برنج،کره،خامه،حریره،پوره سیب زمینی انواع مدلش.اما هیچی. حتی آبم نمیخوره.این هفته میوه ها رو شروع کردم نخورد.بزور بدم یا جیغ میکشه یا عق میزنه، فقط دستش یه کارتون میدم.دخترم کارتون رو میخوره منم لعاب برنج بهش میدم.کل غذاش همینه.البته گاهی یذره کره هم میخوره.الان ۷ماهشه وزنش ۷ونیم...همه دکترا میگن خوبه...اما من خسته شدم،همش منتظر خوابشم که بهش شیر بدم.شب تا صبح با استرس میخوابم که هی بیدار بشم و شکمش گشنه نمونه.توبیداری همه جوره حواسشو پرت میکنم اما سینه مو نمیگیره.گاهی که خوابش سبکه و شیرمو نمی تونه بخوره تا ۶ساعت از گشنگی همش ناله میکنه و گریه میکنه اما سینه مو نمیگیره