دقیقا باید از همچین آدمی دوری کنی، من از ۲ سال پیش با نامزدم اختلاف پیدا کردیم، نه طلاقم میداد نه میگفت بریم سر خونه زندگیمون، هی هم به بهانه های الکی قهرهای طولانی میکرد، ۲ سال تلاش کردم درست شه، نشد، عین طرف شما هم میگفت اعتماد ندارم بهت، با این تفاوت که مقصر اصلی خانواده اونا بودن، درخواست طلاق هم که دادم بعد کلی مدت راضی شد جدا شیم، برای همین میگم اشتباه منو تکرار نکن، اگه میبینی تلاشی نمیکنه برای درست رابطتتون، برای حفظ غرور و عزت نفست ولش کن
دقیقا باید از همچین آدمی دوری کنی، من از ۲ سال پیش با نامزدم اختلاف پیدا کردیم، نه طلاقم میداد نه می ...
مشکل شما چیبود؟
من خانواده ام مخالفت کردن منم مجبور شدم به اندازه چندساعت کات کنم باهاش.این فکر کرد واس همیشه رفتم و پشتش خالی شده که میگه اعتماد ندارم بهت...ما رابطمون خوب بود میخوام برگرده مثل سابق شه بنظرت چقدر تلاش کنم واسش؟الان تقریبا ۲ هفته شده
مشکل شما چیبود؟ من خانواده ام مخالفت کردن منم مجبور شدم به اندازه چندساعت کات کنم باهاش.این فکر کرد ...
دخالت های بیش از حد مادرش، حرف شنوی بیش از حد نامزدم از مادرش، جوری که مامانش راست میگفت بقیه دروغ.
ببین یه چند باری تلاش کن، ببین راضی میشه برین پیش مشاور؟ اگه دیدی در ازای ۵ قدم تو اونم یه قدم میاد جلو شاید درست بشه، نه اگه دیدی همون یه قدم با منت اومد جلو کلا ولش کن، ارزششو نداره عمرتو به پاش بزاری