2777
2789
عنوان

کسیو دیدین میخواسته طلاق بگیره ولی همه چی بینشون درست شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیتون خوب شد دوس داری همسرتو؟

آره خیلی همو دوست داریم، اون اوایل فکر نمیکردم به ۵ مین سال زندگی برسیم، اما بعدها همه چی کمکم خوب شد، الانم به اون دعواها میخندیم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
میگه خودت خراب کردی خودتم درست کن منم طول میکشه تا کاملا مثل قبل شم چون میگه تو یبار کات کردی باهام ...

تمومش کن، درست بشه هم کلی منت میزاره سرت، کلا هر اتفاقی بیفته تو رابطتون کاسه کوزه اش سر تو‌ میشکنه

Yaşattığını yaşarsın...dikkat et
اولاش خسته و عصبانین ی مدت ک بگذره دلشون برا هم تنگ میشه بر میگردن ب هم

منم بهش گفتم چند روز کلا نباشم راحت تر فکر کنی؟ گفت نه بیشتر دور میشیم خودم الان تو بلاتکلیفی ام حسی بهم نداره ولی میگه دوستت دارم و باید درستش کنی

نمیزاره برم رک و راست حرفشو نمیگه 

دقیقا باید از همچین آدمی دوری کنی، من از ۲ سال پیش با نامزدم اختلاف پیدا کردیم، نه طلاقم میداد نه میگفت بریم سر خونه زندگیمون، هی هم به بهانه های الکی قهرهای طولانی میکرد، ۲ سال تلاش کردم درست شه، نشد، عین طرف شما هم میگفت اعتماد ندارم بهت، با این تفاوت که مقصر اصلی خانواده اونا بودن، درخواست طلاق هم که دادم بعد کلی مدت راضی شد جدا شیم، برای همین میگم اشتباه منو تکرار نکن، اگه میبینی تلاشی نمیکنه برای درست رابطتتون، برای حفظ غرور و عزت نفست ولش کن

دقیقا باید از همچین آدمی دوری کنی، من از ۲ سال پیش با نامزدم اختلاف پیدا کردیم، نه طلاقم میداد نه می ...

مشکل شما چیبود؟

من خانواده ام مخالفت کردن منم مجبور شدم به اندازه چندساعت کات کنم باهاش.این فکر کرد واس همیشه رفتم و پشتش خالی شده که میگه اعتماد ندارم بهت...ما رابطمون خوب بود میخوام برگرده مثل سابق شه بنظرت چقدر تلاش کنم واسش؟الان تقریبا ۲ هفته شده

مشکل شما چیبود؟ من خانواده ام مخالفت کردن منم مجبور شدم به اندازه چندساعت کات کنم باهاش.این فکر کرد ...

دخالت های بیش از حد مادرش، حرف شنوی بیش از حد نامزدم از مادرش، جوری که مامانش راست میگفت بقیه دروغ.

ببین یه چند باری تلاش کن، ببین راضی میشه برین پیش مشاور؟ اگه دیدی در ازای ۵ قدم تو اونم یه قدم میاد جلو شاید درست بشه، نه اگه دیدی همون یه قدم با منت اومد جلو کلا ولش کن، ارزششو نداره عمرتو به پاش بزاری

دخالت های بیش از حد مادرش، حرف شنوی بیش از حد نامزدم از مادرش، جوری که مامانش راست میگفت بقیه دروغ. ...

مشاوره که نه نمیاد 

منم نزدیک امتحانامه از بس حالم خرابه نمیتونم درس بخونم

یکی دوماه تلاش می‌کنم اگه درست نشد جدا میشم چون خیلی رابطه یک طرفه سخته اونم واس منی که اونقدر عاشقم بود🥺

تو اون مدت ادعا دوست داشتن و عاشقی هم می‌کرد؟

موقع هایی که آشتی بودیم آره، میگفت دوستت دارم، بعد یه مدت گفت بهت اعتماد ندارم، کم کم همه چی درست میشه، ولی درست نشد، 

اون قهر میکرد من پا پیش میزاشتم برای آشتی بعدا منت سرم میزاشت