2777
2789
عنوان

کسیو دیدین میخواسته طلاق بگیره ولی همه چی بینشون درست شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست
موقع هایی که آشتی بودیم آره، میگفت دوستت دارم، بعد یه مدت گفت بهت اعتماد ندارم، کم کم همه چی درست می ...

خوب ۲ سال دووم اوردی خیلی سخته بی مهری از طرفت😪منکه دارم خفه میشم

اعتماد هم اساس رابطه است...الان حالتون خوبه بعده جدایی؟

مشاوره که نه نمیاد  منم نزدیک امتحانامه از بس حالم خرابه نمیتونم درس بخونم یکی دوماه تلاش می‌ ...

حتما هم میگه من دیوونه نیستم که بیام مشاوره، من خودم بیشتر از مشاور میدونم، مگه مشاور میخواد چیکار کنه که خودمون نمیتونیم بکنیم، همین که راضی نمیشه بیاد خودش یه قدم عقب رفتنه

Yaşattığını yaşarsın...dikkat et

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ۲ سال دووم اوردی خیلی سخته بی مهری از طرفت😪منکه دارم خفه میشم اعتماد هم اساس رابطه است...الان ...

۱۲ روزه جدا شدم، اولاش که نه حالم خوب نبود، هر چقدرم ازش شکسته باشم بازم انگار یه باری رو دوشته، ولی رفته رفته عادت میکنی

اره بابا کلا علم رو قبول نداره میگه اونا اوسکلن تجربه ندارن 😑

😅😅 بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی من به جات باشم قید همه چی رو میزنم، اولاش سخت میگذره بعدش انقدررررر خیالت راحته که نگو، حداقل فکر نمیکنه افتادی دنبالش که توروخدا دوستم داشته باش، ولم نکن

یه مورد داشتیم میخواست تو عقد جدا شه مهریشم گذاشت اجرا ولی اشتی کردن عروسی کرد بعد عروسیشم میخـاست جدا شه بازم اشتی کردن الان بارداره اما نمیدونم بینشون درست شده یا نه