2777
2789
منم دوازده هفته تمامم اینقد شکم دارم انگار شیش ماهمه سر دخترم شکم نداشتم بچم سمت راستمه همونجا یکم ق ...

عزیزم اون بیشتر نفخ الان که آدم شکمش بیرون نمیاد منم پرمو شدم و اضافه وزن پیدا کردم که البته بخاطر تیروئیدم بود اضافه وزنم ولی خیلی احساس گشنگی دارم واسه دخترمم همین بودم همش باید یه چیزی میخوردم من دخترم سمت راست بود الان این یکی سمت چپ عصر میام بهتون میگم  که چی بود ولی به نظر خودم بیشتر به دختر میخوره علائمم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفته بود 70درصد به دختر میخوره آلتشو نتونست درست بببینه طبق همینا گفت 😕 تازه بهترین و دقیق ت ...

خیلی ریز بوده حتما من واسه دخترم تو هفته ۱۴ بهم گفتن که دختره همونم بود 

خداکنه دوس دارم هم دختر داشته باشم هم پسر آخه فقط دوتا بچه میخوام و تمام، رژیم پسر هم داشتم اصلا حدو ...

حالتو میفهمم خدا به هممون یه نگاهی کنه ایشالا دلت روشن شه و بعدی پسر باشه 🙏🥰

من ناخواسته باردار شدمولی یادمه قبلش چون کرونا گرفته بودم همش تو چاییم زنجبیل و داچین میریختم هم خود ...

منم گرمی زیاد خوردم لبنیاتم چن ماهی اصلا لب نزدم ولی خب تا خدا نخاد نمیشه باید خدا بخاد رژیم فقط ۵۰ درصد 

عزیزم جنسیتش معلوم شد منو لایک کن از دیروز تو فکرتم از خدا میخوام اونی باشه که میخوای

حتما عزیز دلم از الان خودم میدونم که دختره ولی خب سونو رفتم حتما میام میگم 😘ممنونم از دعای خوبت 

سلام عزیزم چی شد؟  رفتی سونو؟

سلام منتظرم برم واسه سونو تو نوبتم ولی خب مث دوستمون منم میگم احتمال زیاد دختره ..هر چی شد میگم تو رو خدا واسم خیلی دعا کنید 

من رفتم سونو احتمال دختر داد شما نرفتی؟؟

سلام منم منتظرم برم علائممون که تقریبا یکی بود پس منم دختره فقط یه فرق داشتیم که من از شیرینی متنفر بودم ولی منم سمت چپ احتمال زیاد دختر باشه