2777
2789
من شکم بیشتر اوقاعت گرمه البته نه خیلی ک داغ باشه بعضی وقتهام سرده منم پوستم تیره شد ماه دوم که دیگه ...

راستی من عاشق تندی شدم همچنین عاشق غذاهایسرد مثل آبدوغ خیار ماست چیزی که خنکم کنه از تو گرمم آتیشم ولی بازم نمتونم از فلفل بگذرم😂

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ممنون عزیزم  ایشالله توهم جنسیت دلخواهت و بسلامتی بیاد بغلت دعام بکن تا میتونی خواهر ...

منم دوازده هفته تمامم اینقد شکم دارم انگار شیش ماهمه سر دخترم شکم نداشتم بچم سمت راستمه همونجا یکم قلمبه تر شده دکتر سونو هم همونجا دستگاهش میذاشت ولی جنسیتو نگفت اصلا نگاهم نکرد گفت زوده، کم خواب شدم احساس سنگینی نمیکنم اصلا چاق نشدم فقط شکم دارم، ب شدت پر مو شدم، ب نظرتون بچم چیه؟ 

فقط گفت استخون بندی ش ب دختر می‌بره همین

به من گفته بود 70درصد به دختر میخوره آلتشو نتونست درست بببینه طبق همینا گفت 😕

تازه بهترین و دقیق ترین سونو تو شهرمه 😒 خدا که بخواد اونا هیشکارن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
منم دوازده هفته تمامم اینقد شکم دارم انگار شیش ماهمه سر دخترم شکم نداشتم بچم سمت راستمه همونجا یکم ق ...

پر موییی پسره

به من گفته بود 70درصد به دختر میخوره آلتشو نتونست درست بببینه طبق همینا گفت 😕 تازه بهترین و دقیق ت ...

فکر کردم بلدی گفتی عکس بفرس 

من برام مهم نیس جنسیت هر چی باشه سالم باشع اصلا ده تا دختر باشه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نگفتی ک چی بود 

والا نتونستم بفهمم عکس سونوت فرق میکرد با من 

ولی من سونو انتی دخترم با پسرم کپ هم بود😐😂

پر موییی پسره

خداکنه دوس دارم هم دختر داشته باشم هم پسر آخه فقط دوتا بچه میخوام و تمام، رژیم پسر هم داشتم اصلا حدود سه ماه لبنیات نخوردیم یک ماه قبلشم ب شدت گرمیجات خوردیم و فلوکونازول خوردم تو سایت نوشته بود خوبه واسه پسر زایی یعنی هر راهی ک نی نی سایت یا گفته بودنو انجام دادم🤣🤣🤣