2777
2789

ندارم میخام بکشم شون ولی اونم میشه ۷ تومن ، پس باهاش میسوزم و می‌سازم لعنت به این زندگی

بیماریهای دیگه هم دارم که کلی هزینه اونا هم میشه

یکی یکی درست کن عزیزم 

ولی نکش حیفه 

از الان بیشتر مراقب کن تا از این پوسیده تر نشن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر نمیدونم چند سالته 

من یک جوانم ۲۷سالمه دندون ندارم همه پوسیده شدن و شکستن و ریختن ماسک میزنم بیرون رفتنی 

باید ایمپلنت کنم دکتر گفته جمع کل میشه یک میلیارد 

از سر قبر نداشته م بیارم دور از جون 😭

🧸

بیمه تکمیلی سقف داره کل هزینه رو نمیده هزینه ماهانه خودشم یک و نیمه

باشه حداقل یک دندون میشه 

بازم بپرس ببین کدوم به صرفه تره ازاد یا تکمیلی 

قسطی کم کم دندونهاتو درست کن

یا ۵۰ تومن وام بگیر یا طلا داری بفروش برو درستشون کن 

هزینه برای دندون ارزش داره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دختر نمیدونم چند سالته من یک جوانم ۲۷سالمه دندون ندارم همه پوسیده شدن و شکستن و ریختن ماسک میزنم بیر ...

یا خدا.... چرا روکش نمیکنی؟از اون مدال که چندتا باهم روکش میکنند..اتفاقا اونا قیمتش مناسبه 15 سال تا 20 سال هم عمر میکنه

...

هزینه تک به تک هم ندارم کاملا پوسیده و شکسته اند با وجود زدن مسواک

برو مرکز های دولتی اونایی که عصب کشی نخواد پر میکنن

کشیدن دندان هم دارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هزینه تک به تک هم ندارم کاملا پوسیده و شکسته اند با وجود زدن مسواک

تحقیق کنید جاهایی هستند که اقساطی درست میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دختر نمیدونم چند سالته من یک جوانم ۲۷سالمه دندون ندارم همه پوسیده شدن و شکستن و ریختن ماسک میزنم بیر ...

من ۳۲ ، برای منم شکستن چهار تا دندونای آخری از وسط نصف شدن و پوسیدن فکر کنم ما مجبوریم مصنوعی بزاریم