2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم گفت معلوم نیست هر چی اصرار کردم نگفت به نظرتون چیه 

ان شاالله سالم باشه

ببخشید اینو میگم، دختر و پسر الهی هر دو سالم باشن و بازم الهی باب میل خودت بشه. 

روزی که رفتم سونو، منم ۱۳هفته بودم، نفر بعدمم ۱۳هفته

به من گفت هنوز زوده، به بعدیم گفت احتمال زیاد پسره، همونجا حدس زدم که برا من دختره و همونطورم شد. 

ان شاالله خدا بهت یه پسر سالم و تپل مپل بده، آمین😍

۱۳ هفته ؟

تو سنو مشخصه دیگه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خب پس شاید واقعا زود بوده ان شاالله خیره😍

خیلی استرس دارم میگن دختر دیرتر تشکیل میشه اندام تناسلیش تا پسر میگم حتما دختر بوده ولی شک داشته ولی هر چی پرسیدم ک چیه حتی احتمالی بگو یا از رو ستون فقراتش و اینا گفت خانم هیچی معلوم نیست نمیشه گفت 😑🥺

ان شاالله سالم باشه ببخشید اینو میگم، دختر و پسر الهی هر دو سالم باشن و بازم الهی باب میل خودت بشه. ...

مال منم احتمالا دختر باشه چون بهم نگفت حتی احتمالم نداد ولی اولش گفت پشتش و کرده بعدش چرخید دوباره هر چی پرسیدم گفت مشخص نیست شانس ندارم اینم باز احتمال دختر بودنشو و بالا میبره خدا خودش کمکم کنه 🙏