2777
2789
رفتم سنو گفت ۱۲ هفته و ۴ روز اصلا مشخص نیست 

جای خوبی رفتی؟

دیگه فقط باید صبر کنی تا ۱۸هفته..

البته من ۱۵هفته ام ک بود رفتم دکتر زنانم، سونو برام انجام داد اونجام جنسیتو گفت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خوبی رفتی؟ دیگه فقط باید صبر کنی تا ۱۸هفته.. البته من ۱۵هفته ام ک بود رفتم دکتر زنانم، سونو بر ...

جایی که رفتم زیاد دقیق نبود به نظر خودم خیلی ها رو هم اشتباه تعیین جنسیت کرده بود 

من علایمم این بود که تهوع شدید عاشق ترشی و نمک پاهامم یخ میکرد سر دو تا پسرام علایمم یکی بود  ...

منم ترشی زیاد میخورم از شیرینی ام بدم اومده ولی خب رو ویار نمیشه حساب کرد پاهام روزها یخ شب ها گرم از رو داغ شدن پاهام تو شب به نظرم خیلیا اینجا گفتن دختر حالا باید صبر کنم تا چن هفته دیگه هر چی خدا صلاح بدونه دیگه خسته شدم از استرس و اینجا از بس دنبال علائم بودم به خودم گفتم دختر و بیخیال شدم 🥺😑

پس حتما مال من دختره اخه میگن اگ پسر باشه ۱۲ هفته دیگه معلومه شانس ندارم یک ماه دیگه باز با استرس 😂 ...

نه بابا ربطی نداره بسته به جایی داره که چقدر حرفه ای باشه طرف ایشاله سالم باشه همونی باشه که میخوای

منم ترشی زیاد میخورم از شیرینی ام بدم اومده ولی خب رو ویار نمیشه حساب کرد پاهام روزها یخ شب ها گرم ا ...

فقط بگم بهت با استرس هیچی درست نمیشه 

توکلت به خدا باشه 

من سر جفت بارداریام میگفتم دختره😅 بعد میرفتم سونو میگفت پسر خودم شوک میشدم اینقدر حسم غلط بود 

جایی که رفتم زیاد دقیق نبود به نظر خودم خیلی ها رو هم اشتباه تعیین جنسیت کرده بود 

پس چرا رفتی!؟!!!

ی جا دیگه برو

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ولی سونوگرافیا اصفهان دختر دومو اکثرا میگن معلوم نیست 

یعنی از رو عکس nt شما میگین دختره ن ناراحت نمیشم دیگه خواست خدا بوده خدایا شکرت ولی حق بدین خیلی کنجکاو باشم 😂🥺

یعنی از رو عکس nt شما میگین دختره ن ناراحت نمیشم دیگه خواست خدا بوده خدایا شکرت ولی حق بدین خیلی کنج ...

نه چون با یه فامیلمون رفته بودم سونو چند وقت پیش نمیگفت بچه چیه دیگه مادر خانومه گفت بگین بابا اگه دخترم هست بگین که گفت آره دختره ولی

بی

شتریا دختر دومو نمیگن که مبادا بچه رو 

سقط نکنن 

ننه❤️

[QUOTE=241128614]نه چون با یه فامیلمون رفته بودم سونو چند وقت پیش نمیگفت بچه چیه دیگه مادر خانومه گفت بگین بابا اگه د ...[/QUOTEاها یعنی فک کرده اگه بگه دختره سقط میکنیم ادم مگه دیونه است بچشو و سقط کنه اونم تو اون هفته اخه اونم زنده است سقطش مثل قتل ادم زنده میمونه ..منم زیاد اصرار کردم ولی گفت معلوم نیست اصلا چی بگم