2777
2789
عنوان

خواهشا بگید چیکار کنم؟

139 بازدید | 18 پست

من دانشگاه قبول نشدم. اما اقوام همه نخبه و دانشگاه خوب هستند. دختر خاله ام که خیلی باهاش صمیمی ام پزشکی میخونه. اصلا دلم نمیخواد تو جمع فامیل ظاهر بشم. خجالت میکشم بین اون همه آدم تحصیل کرده منه بی هنر و تحصیل نکرده همه چی نابلد ظاهر بشم. اصلا حتی دلم نمیخواد با دختر خاله ام ارتباط داشته باشم. اصلا تفاوت رفتاری فاحشه. احترامی که میزارن فاحشه. 

الان یه مراسمی دعوت شدیم که چون همه فامیل هستند دلم نمیخواد برم اما خانواده میگن باید بیای. چیکار کنم؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو رشته آزاد مورد علاقت از اون راه به درآمد برسی 

امضات رو مرور کن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نمیتونم الکی شعار بدم والا حق داری

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
منم شرایط شمارو دارم...فک‌کردم فقط منم که ذهنم اینقد در حال اذیت شدنه...با این تفاوت که باز شما ازاد ...

انشالله موفق بشیم یه روزی. 

راهکار بدین لطفا نرم 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

انشالله موفق بشیم یه روزی.  راهکار بدین لطفا نرم

منکه امیدی واسه اینکه یه روز بتونم درس بخونم ندارم...

اما شما داری میخونی...چرا نری مجلسو..برو تیپم بزن...هرکی ام باهات صحبت نکرد و تحویلت نگرفت توام تحویلش نگیر...