2777
2789
عنوان

یه ساعت پیش یه عالمه دعوا کردیم

427 بازدید | 33 پست

می‌دونم خودمم عصبی و زودجوش شدم ولی دست خودم نیس یه وقتا شوهرم با اینکه خیلی خوبه و واقعا دوسش دارم ولی یه کارش رو مخمه که یهو صدام و بلند میکنم و باعث میشیم بهم دیگه بپریم عین خروس جنگی و دعوامون بشه الانم خیلی گریه کردم دوس نداشتم تاپیک بزنم ولی دلم گرفته بود خیلی زیاد

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس های کنترل خشم رو شرکت کنید 

یجوری جلوی این روند رو بگیرین وگرنه اوضاعتون خیلی حاد میشه

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
وقتی میدونی مشکل چیه سعی کن حلش کنی  دیگه تند نشو عصبی نشو.

اخه حلش میکنم باز میبینی شوهرم رو مخم می‌ره با اون کارش

ما دیشب صبح آشتی 😂

مام خروس جنگی بودیم 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

ما که کار همیشگیمونه‌ هر دوسه روز یکبار😞والا اینقدر مشکلات زیاد شده دیگه خسته ایم. ولی هربار آشتی میکنیم دوباره عین لیلی و مجنون میشیم😂

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 
منم یه مدت زود عصبی میشم و....دکتر گفت کم خون شدی  دیروز رفتم آزمایش دادم

من بخاطرع سقطام واقعا دیگه کشش و اعصاب ندارم