2777
2789
عنوان

همسرم قبل ازدواج بهم دروغ گفت که ... نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 82 پست
خودآزاری داری؟

تو چ میدونی تنهایی چقدر سخته..دیگ خسته شدم منم نکفتم ک از لاشیا خوشم میاد..انفور تنهام گفتم حاصرم با لاشی عشقو تجربه کنم..فک کردی اونا عاشق نمیشن..خیلی خوبم میشن..

دقیقا مشکلم همینه دارم با ناامیدی تمام سرخودمو گول میزنم خدا سر دشمنمم نیاره

اونموقع که نگفت حالا چرا اومد راستشو گفت ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز اول نشستم گفتم به نام خدا یه همچین دوست پسری داشتم اینام حاشیه هامه  خیلیا گفتن وای اش ...

کار خوبی کردی اونیکه میگه چیزی نگین مطمئن باش یه روز اگه بفهمن دو طرف منظورمه زندگیشون بهم میریزه مگه از اول بگن گذشته تو برام اهمیتی نداره و دوست ندارم راجع به گذشتم کسی بدونه که هیچوقت نمیگن

تو چ میدونی تنهایی چقدر سخته..دیگ خسته شدم منم نکفتم ک از لاشیا خوشم میاد..انفور تنهام گفتم حاصرم با ...

چی بگم ...آدم لاشی دور من زیاده

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
تو نباید ازش میپرسیدی ک دروغ بگه بخاطر همینه ک روانشناسا و مشاوره بری میگن از گذشته طرف مقابلتون ک م ...

به نظر من اون مشاورا مشکل دارن

آدمی که از قبل همچین غلط کاری کنه ممکنه بعد ازدواجم بکنه

به هر حال هر آدمی یه نظری داره من به شخصه گذشته خیلی برام مهمه چون ما آدنا هر چه قدر بگیم گذشته ها گذشته ولی نگذشته،. آیندمونو گذشتمون تشکیل میده

بهتره متعهد باشیم از اول تا آخر نه اینکه هر غلطی خواستیم بکنیم بعد اسمشو بزاریم گذشته و به فرد بگیم گذشته ها گذشته،. این افرادی که طرز فکرشون یکیه و میگن گذشته ها رفته به نظرم بهتره باهم زندگی کنن و برن سراغ یکی که مثل خودشونه

وگرنه هم من و هم همسرم گذشته طرف مقابلمون خیلی برامون اهمیت داره

اگرم با یه هم کیش خودشون ازدواج نکنن پس فردا به مشکل بر میخورن و این مشکلو تو سره همدیگه میزنن

تو هم دردت مثل منه؟🥺

حالا نامزد من پسر خیلی خوب و ارومیه دوستم داره خودم انتخاب کردم اما الان میبینم اصلااااا دوسش ندارم بهش کشش ندارم رومخمه از بودن باهاش بدم میاد انگار ویار دارم بهش 

نمیدونم \چ کنممممم  

استارتر اگرم آدمی هستی که گذشته برات اهمیتی نداره ولش کن، وقتی سوال پرسیدی اونم جوابتو داد، اگه همون موقع جوابتو میداد سرد میشدی؟ 

شاید اون ترسیده دیگه به دستت نیاره هرچند به نظرم باید راستشو میگفت ولی به هر حال اگه آدمی هستی که برات مهم نیست گذشته ولش کن کشش نده

حالا نامزد من پسر خیلی خوب و ارومیه دوستم داره خودم انتخاب کردم اما الان میبینم اصلااااا دوسش ندارم ...

من که خودم انتخابش نکردم چی بگم

حالا که امکان طلاق هست دو دل شدم

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
استارتر اگرم آدمی هستی که گذشته برات اهمیتی نداره ولش کن، وقتی سوال پرسیدی اونم جوابتو داد، اگه همون ...

بهم دروغ گفت

نه که رابطه اش اهمیتی داشته باشه

منم خوب چرا دروغ بگم زیاد دوستش ندارم باعث شده بیشتر دلزده بشم

اصلا سردرگمم

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
به نظر من اون مشاورا مشکل دارن آدمی که از قبل همچین غلط کاری کنه ممکنه بعد ازدواجم بکنه به هر حال ...

خود خدا گفته انسان ادم جایزالخطاست پس ممکنه خیلیا تو گذشتشون یه اشتباهی کردن و انقد پشیمونن ک نمیخوان دگ تکرار کنن حالا چرا باید بخاطر اون اشتباه دگ زندگیو تعطیل کنن،من ب شخصه گذشته همسرم برام مهم نبود مهم الانه 

خود خدا گفته انسان ادم جایزالخطاست پس ممکنه خیلیا تو گذشتشون یه اشتباهی کردن و انقد پشیمونن ک نمیخوا ...

خب اون بنده خدا هم میتونست دروغ نگه و حقیقتو بگه و بگه که پشییمونه استارتر هم حالا یا قبول میکرد یا نمیکرد

این درست نیست مثل اینکه یه دختر صدتا دوست پسر داشته باشه بعد به همسر آیندش نگه و بعد عقد یهو به همسرش بگه و همسرشم دیگه اون اعتمادو بهش نداره مسلما اگه قبلش میگفت یا پسره میگرفتتش یا نمیگرفتتش که اگه دوستش داشت حتما با این قضیه کنار میومد

هرکسی خب به شخصه یه نظری داره، چه خوب که گذشته براتون اهمیت نداره