2777
2789
عنوان

همسرم قبل ازدواج بهم دروغ گفت که ... نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 82 پست
والا به پیر به پیغمبر برام رابطه مهم نیست دورغ گفتنش مهمه

عزیزم 🥺🥺میدونم خیلی سخته خیلی 🥺اميدوارم سر عقل بیاد بهش بگو بهم حقیقتو بگی عصبی میشم ولی باهاش کنار میام ولی اگه دروغ بگی من میکشم کنار... همین حرفو بگو 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
خوشبحالت ک مشکلت ابنه..من حاضز بودم ی لاشی دوستم داسته باشه...حاضرم عشقو با ی همچین ادمی تجربه کنم ا ...

خودآزاری داری؟

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا شاید ترسیده قبول نکنین اخه وقتی خودش تعریف کرده دروغ نگفته بهش بگین دوباره چیزیو مخفی نکنه ...

من روز اول نشستم گفتم به نام خدا یه همچین دوست پسری داشتم

اینام حاشیه هامه 

خیلیا گفتن وای اشتباه کردی گفتی

ولی من راضیم گفتم چون اگر نمیگفتم کلی از این اتفاقاتی که برام افتاد بدتر میشد

وجدانم راحته

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
خوشبحالت ک مشکلت ابنه..من حاضز بودم ی لاشی دوستم داسته باشه...حاضرم عشقو با ی همچین ادمی تجربه کنم ا ...

از درد درون دل من هیچ ندانی

تاپیکامو بخون

عزیزم 🥺🥺میدونم خیلی سخته خیلی 🥺اميدوارم سر عقل بیاد بهش بگو بهم حقیقتو بگی عصبی میشم ولی باهاش کن ...

مرسی که درکم میکنی عزیزم🥲

عزیزم طبق تاپیک های شما نامزدت کلا سراسر مشکله درد فقط این مسئله که الان مطرح کردی نیست 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
عزیزم طبق تاپیک های شما نامزدت کلا سراسر مشکله درد فقط این مسئله که الان مطرح کردی نیست 

دقیقا مشکلم همینه

دارم با ناامیدی تمام سرخودمو گول میزنم

خدا سر دشمنمم نیاره

کرم افتاد تو جونم نکنه دروغ گفته که دیدم بعله  خاک تو سر حس شیشمم که کارش همیشه درسته😑

من خودمم میفهمیدم رابطه داشته زیاد ناراحت نمیشدم ولی از دروغ ناراحت میشم...

ولی خب واقعا برا من مهم نیس مطمئنا کسی رو هم انتخاب میکنم که براش مهم نباشه....