2777
2789

۳ ماهه دارم خیالبافی میکنم که امشب دیگه دلشو میبرم 😁 رفتم بهترین آرایشگاه کلی هزینه لباس کردم که به چشم مادرش بیام آخرشم مامانم گفت انشالله عروسی پسرت اونم گفت انشالله عروسی دخترت (چون فامیلیم) همه میگفتن چه خوشگل شدی چه لباسی🥺

بعد وقتی مختلط شد چون دیر وقت بود ما برگشتیم لامصب تموم اون مدت پشت پسره بهم بود ندید منو😭😭😭😭😭 زحمتم پولم هدر رفت😭 همش خدا دوس داره من حالم گرفته شه خیت شم چرا؟ چرا بخت منو بسته؟ من واقعا متوجه نمیشم

ساعت یه ربع ۳ رسیدیم هر کاری میکنم خوابم نمیبره😭 از حرص سرم داره میترکه امیدم فقط به امشب بود دیگه بختم ۳ قفله شد😑😑

فقط جمله اخرت🤣🤣🤣🤣

ولی جدا از شوخی شاید خیری باشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی شاید زیر زیرکی دیدتت 

الکی امیدوار باش فعلا 😁 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
خدایا من چیکارش کنم🔪🔪

قبلش باید تاپیک میزدی بچه ها راهنماییت کنن 

میرفتی جلوش قر میدادی عزیزممم 😁

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
فقط جمله اخرت🤣🤣🤣🤣 ولی جدا از شوخی شاید خیری باشه

ببین حالا اینو فراموش کن

چرا بخت من بسته شده؟ من خیلی به مغزم دارم فشار میارم که چرا 

پا تو خیابون میزارم لامپ تیر برق خاموش میشه بخدا😂😂 چرا خب؟ دلیل آفرینش من چیه؟ 

منو دیوار آفریده بود فرقی نمیکرد فقط غرامو نمیشنید

قبلش باید تاپیک میزدی بچه ها راهنماییت کنن  میرفتی جلوش قر میدادی عزیزممم 😁

😐 بعد بگن خودتو انداختی 😂 این شانسی که من دارم میگن بهم این جمله رم

من خیلی ناراحتم 😔 

تو فامیل مادری تنها دختر مجرد منم و نوه های ۱۳ ساله خالم که اونام فردا پس فردا شوهر میکنن باید خودمو دار بزنم 

ببین حالا اینو فراموش کن چرا بخت من بسته شده؟ من خیلی به مغزم دارم فشار میارم که چرا  پا تو خ ...

یه چی بگم..جدی جدیم..من خیلی شوخ طبعم ولی الان جدیم..چرا انقد منفی فکر میکنی ..چرا مثبت حرف نمیزنی چرا مثبت فکر نمیکنی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من شوهر میخوام😐

وای من عاشقتم..توهم مثه من شوخ طبعی..😅😅😅باحال حستو میگی..

خواهری زوده شوووهر بزار تکلیف کراشت مشخص شه

وای من عاشقتم..توهم مثه من شوخ طبعی..😅😅😅باحال حستو میگی.. خواهری زوده شوووهر بزار تکلیف کر ...

یه لباس براااق قرمز میپوشیدی و یکم رقص فقط یکم هااا 

حالا جدا از اون کسی دیه نگات کرد پسری کسی ؟

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵