2777
2789
عنوان

قرار بود امشب کراشمو ببینم مخشو بزنم مثلا

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 43 پست
وای من عاشقتم..توهم مثه من شوخ طبعی..😅😅😅باحال حستو میگی.. خواهری زوده شوووهر بزار تکلیف کر ...

دیگه ۲۳ سالمه خواهر

دیگه کراشم رفت به امید خدا فامیل خیلی دوره بزور قرار بود امشب ببینمش بعد مدت ها عنتر فقط درگیر عینکش بود

مگه نمیدونی یه دامن قرمز میپوشیدی با نپتون تو دستت میرفتی جلوش اونجا رو تمیز میکردی نگا میکرد

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ۲۳ سالمه خواهر دیگه کراشم رفت به امید خدا فامیل خیلی دوره بزور قرار بود امشب ببینمش بعد مدت ها ...

🤣🤣🤣🤣یکی میزدی تو سرش..اشکال نداره به این فک کن شاید مامان پسره از تو  خوشش اومده..همیشه یادت باشه ما میوه ی فکر و حرفامونو میخوریم ..اینده ی ما از حرفای دیروزمونه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الهی همون جوری که با حرفایِ بامزت دلمون رو شاد کردی بختت وا شه 😂😂😂 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
یه لباس براااق قرمز میپوشیدی و یکم رقص فقط یکم هااا  حالا جدا از اون کسی دیه نگات کرد پسری کسی ...

ببین تو باغ بود آخرش ما رفتیم پیش آقایون ولی چون دیر وقت بود تصمیم 😖 گرفته شد نمونیم زود برگردیم خونه سر جمع ۵ دیقه فقط من اونجا وایسادم تموم توجهمم به پسره خر بود اونم با عینکش درگیر بود و بابغل دستیش حرف میزد ینی احوالمو یک ماه به هم ریخت😂😂

ای داد 

سیاست خانومای نی نی سایتی تو خونه اس برای مردا 😂😂

واس تو شوخی کردم 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
🤣🤣🤣🤣یکی میزدی تو سرش..اشکال نداره به این فک کن شاید مامان پسره از تو  خوشش اومده..همیشه یاد ...

الان که فک میکنم انگار به خنگولا میخوره نه؟😂

ایشالا والا من از خدامه ولی مادرش گفت باشه عروسی پسرم دعوتتون میکنم نمیدونم مامانم چرا اصرار داره که عروسی پسر این بره امان امان از این مامانم پیرم کرد

الهی همون جوری که با حرفایِ بامزت دلمون رو شاد کردی بختت وا شه 😂😂😂 

ایشالا🥺😭 بخدا خیلی دختر خوبیم خیلیییی😂

ولی هر از گاهی قاطی میکنم بخاطر این مسائل

الان که فک میکنم انگار به خنگولا میخوره نه؟😂 ایشالا والا من از خدامه ولی مادرش گفت باشه عروسی پسرم ...

اره این مامانا خیلی ضدحالن تو این مسائلا🤣🤣🤣عه مامان پسره اینجوری گف😅😅😅پس به فکر یکی دیگه باش خواهر

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
فک کنم هیچ امیدی نیس دیگه😭😭😭🤧

فک نکنم ...امید بخدا