2777
2789

و در کل بیشتر جاها مارو میبره در نگاه اول خوبه ولی حس میکنم وابستگی به وجود میاره البته مدتیه من و مادرم یه کم مستقل تر شدیم مثلا بابام هر وقت میخواد مارو تهدید کنه میگه نمیبرمتونو اینا دیروز تو راه دانشگاه یه بحثی پیش اومد نیومد دنبالم و برای اولین بار خودم با مترو اومدم اتفاقا با اینکه خیلی بیشتر طول کشید خوشم اومد صبحم قرار بود با مترو بیام خیلی ذوق داشتم ولی صبح تا دم در رفتم نذاشت برم

میدونید چیه من شک کردم حس میکنم بابام میترسه ما تنهایی بریم بیرون برامون اتفاق بیوفته یا مثلا بهم اعتماد نداره حقیقتش میخوام از این به بعد خودم با مترو برم ولی موندم چطور بهش بگم لج نکنه

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

بابات کار و زندگی نداره همش وقتش واسه رفت و امد شماست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خودت رو لوس نکن همه بابا ها معمولا میبرن و میارن

این همه وقت زحمت کشیده و لطف کرده به چشمت نیومد یه بار اشتباه کرده گفته نمی برم بهت بر خورده؟

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بابای منم اول اینکه هرگز پول نمیداد دوم اینکه نمیذاشت با دوستامون جایی بریم هرجا میخواستیم بریم خودش میبرد این شد که شدم یه دهه هشتادی خنگ که نه جایی رو بلده نه تنها میتونه بره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بار اول تا دهم خوشت میادبعد میفهمی چ نعمتی داشتی و ناز کردی

ببین سخت هست مثل کار کردن ولی وقتی پول در اختیار خودته و منت رو سرت نیست خوبه ما چند ساله داریم تهدید میشیم مارو میترسونه باورت میشه یه بار سر کری خوندن استقلال پرسپولیس مارو نبرد خودمون رفتیم

وای خودت رو لوس نکن همه بابا ها معمولا میبرن و میارن این همه وقت زحمت کشیده و لطف کرده به چشمت نیومد ...

نه بار اول نیست منت میزاره زیاد بعد من یه ترسی دارم تو اتوبان یه وقت اتفاقی بیوفته بخاطر این دلایل میخوام بیشتر خودم برم به خدا خیلی بی دست و پا شدیم تو فامیل مسخره میکنن

خدابهش سلامتی بده به نظرمن دوستون داره ونگرانتونه

اره ولی خیلی بی دست و پا شدیم فامیلامون فکر میکنن ما ببو و خنگیم مخصوصا چند روز پیش که نبود پسر عممو فرستادخه بود منو ببره من خجالت کشیدم الان میگن اینا دست و پای یه اسنپ گرفتنم ندارن

بابای منم اول اینکه هرگز پول نمیداد دوم اینکه نمیذاشت با دوستامون جایی بریم هرجا میخواستیم بریم خودش ...

دقیقا مشکل شده من تنهام دوستی ندارم دست و پایی ندارم

منم زمان دانشجویی ام بابام همین کارو برام انجام میداد

اون روزها همین حس تورو داشتم

دوست داشتم خودم دنیا رو کشف کنم، دوست داشتم خودم دست کنم توجیبم پول بدهم

حالا که سالها گذشته وبابای من پیرشده

و خودم الان مادرم

کاملا حس اش رو درک میکنم نگران بوده خیلی نگران

و حس اش طبیعی بوده

ازاین روزها لذت ببر

اصراری نداشته باش نگرانی اش رو بیشتر کنی

تومسیر باهاش حرف بزن

و لذت ببر و عشق کن ازداشتن همچین پدری

نترس به زودی مستقل میشی

چون اونم مثل بابای من یه روزی خسته میشه

ولی اصلا فکراینو نکن که میخواد کنترل ات کنه

اون فقط به شدت عاشقته

عین یه بچه کوچولو که یک ماهی رو تودستش می گیره ازعشق زیاد فشارش میده ولی نمیدونه ممکنه اون ماهی له بشه یا لیزبخوره بیاد ازدستش بیرون

ولی همش ازعشق است عشق

زیراین باران عشق بایست و خوب سیراب شو

بیرون ازاین باران بقیه مردهای زندگی ات اینقدر مهربان نخواهند بود

منم زمان دانشجویی ام بابام همین کارو برام انجام میداداون روزها همین حس تورو داشتمدوست داشتم خودم دنی ...

خیلی زیبا بود

بنظر من اصلا کار درستی نیست نگرانی جای خودش داره من اسم این کار نگرانی نمیزارم این همه دانشجو که شهر دیگه هستن یا اون دانشجو های که تنها با تاکسی و مترو و... رفت و آمد دارند یعنی پدر شون نگران شون نیست که دنبال شون نیومده ؟؟؟پس اسم این کار نمیشه نگرانی گذاشت با این کار داره بیشتر به شما صدمه میزنه که باعث میشه آدم وابسته و متکی باشی که حتی برای انجام کار های شخصی و پیش پا افتاده ات هم نیاز به همراهی داشته باشی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️