2777
2789
عنوان

چرا شوهرم سر هر چیزی بحث میکنه؟حتی چیزایی ک جای بحث نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هی میگه هنوز بچه ای،حرفات بچگانست و.. منم بهش گفتم مگه موقع خاستگاری ندیدی سنمو تازه الان یاد ...

معلومه خیلی تو دستو پاشی حوصلتو نداره.

اصلا دیگه محلش نذار باش حرف نزن تا سوال نکرده جواب نده تو روش خندیدی هوا برش داشته

معلومه خیلی تو دستو پاشی حوصلتو نداره. اصلا دیگه محلش نذار باش حرف نزن تا سوال نکرده جواب نده تو رو ...

😂😂😂👍🏻از کجا فهمیدیییی

خیلی خوب گفتی

هر یه مدت این کارو میکنم ولی هی گیر میده چته چی شده چرا تو قیافه ای چرا ساکتی بعد خودشم بدتر میشه

بچه ندارین؟ به نظرم مشاوره برین، از خودش بپرس چت شده؟ شاید مشکلی هست

نه بچه دوس نداریم دوتامون

مشاوره چند جلسه رفتیم واقعا خیلی هزینش زیاد بود برای ما نشد ادامه بدیم

نه بچه دوس نداریم دوتامون مشاوره چند جلسه رفتیم واقعا خیلی هزینش زیاد بود برای ما نشد ادامه بدیم

بتز جای شکرش هست بچه ندارین، من و همسرم مثل شما ۹سال اختلاف داریم فکر کنم اینا پیرمرد هستن و ما دلمون جوونه😔🤭ما بچه داریم که همین باعث میشه جدا نشیم

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
😂😂😂👍🏻از کجا فهمیدیییی خیلی خوب گفتی هر یه مدت این کارو میکنم ولی هی گیر میده چته چی شده چرا ت ...

چون این دقیقا همسر منه. من اوایل خیلی لی لی به لالاش میذاشتم و درخدمتش بودم بعد دیدم محل نمیذاره و انگار حوصلمو نداره و بی اعصاب بازی درمیاره با من. رهاش کردم ب حال خودش. راحت شدم دیگم نمیتونه واسم قیافه بیاد بعد فکر کنه خیلی واسم مهمه. 

چون این دقیقا همسر منه. من اوایل خیلی لی لی به لالاش میذاشتم و درخدمتش بودم بعد دیدم محل نمیذاره و ا ...

خب اخلاق اون تغییری کرد؟یا فقط شما تغییر رفتار دادی و‌بیخیال شدی؟