2777
2789
عنوان

چرا شوهرم سر هر چیزی بحث میکنه؟حتی چیزایی ک جای بحث نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 65 پست
نه لفت نده😁

چرا ؟! میام پیجتو فالو میکنم 😁

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
فکرمیکنه تو خیلی افکار بچگانه ای داری و حوصله جواب پس دادن نداره یه نفر هم قطعا بهش خط میده زنت بچه ...

دقییییقا بارهااااااا ب این موضوع اشاره کرده

جواب نود درصد صحبتامو نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقییییقا بارهااااااا ب این موضوع اشاره کرده جواب نود درصد صحبتامو نمیده

موقع زن گرفتن دنبال زن جوون هستند بعدا.. اینجوری میشن

من و شوهرم ۹ سال تفاوت داریم بعد از ۷ سال فهمید بی عقل و بچه خودشه نه من

دقییییقا بارهااااااا ب این موضوع اشاره کرده جواب نود درصد صحبتامو نمیده

بذار رک بگم مجبوری از لحاظ رفتاری یعنی صحبت و اطلاعات عمومی و ...  از سنت بیشتر مطالفه کنی و یه جورایی اچمزش کنی ولی خب اینجوری خودتم خسته میشی

شوهر من توهین میکنه تاراحت شد و عیب های ظاهریم را به بدترین شکل بهم.میگه تا ناراحت شد یا چیزی برخلاف ...

چقدر بعضی ادما بیشعورن مطمئنا خودشونم سرشار از نقصن چ ظاهری چ رفتاری

میفهمم چی میگیی عزیزم  خواهرمنم دقیقا همبنجور شده ولی خو مجبوره زندگی کنه  کاش میشد قبل ...

قبل ازدواج هم یه نشونه هایی داشت ولی نادیده گرفتم از سر بچگی الان تازه داره یادم میاد

موقع زن گرفتن دنبال زن جوون هستند بعدا.. اینجوری میشن من و شوهرم ۹ سال تفاوت داریم بعد از ۷ سال فهم ...

دقیقا هی میگه هنوز بچه ای،حرفات بچگانست و..

منم بهش گفتم مگه موقع خاستگاری ندیدی سنمو تازه الان یادت اومده

بذار رک بگم مجبوری از لحاظ رفتاری یعنی صحبت و اطلاعات عمومی و ...  از سنت بیشتر مطالفه کنی و یه ...

موضوع اینجاست ک همه اطرافیان میگن ک بیشتر از سنم میفهمم و تجربه دارم خودشم اوایل همینو میگفت مدااام،ولی این دوسال اخیر همه چیز عوض شد