2777
2789
عنوان

چرا شوهرم سر هر چیزی بحث میکنه؟حتی چیزایی ک جای بحث نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی؟ دیگ تو تلگرام فعالیت نداری؟

ممنونم گلم 

والا نه دیگه 

وقت نمیکنم 

فقط اینستا هستم 

ashpazi_ba_sayoo

آشپزی با سایو( مهتاب اینانلو)

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

باباب منم اینجوره اصن نرمال نیست داری اروم حرف میزنی ی هو ی چیز چرتو با داد میپرونه منم داد میزنم انگار فقط خودش بلده داد بزنه همین جنددقیقه پیش گفت بنظرتون بزم همه جنسای مغازمو حراج بفروشم تموم شه منم گفتم بعدش میخوای چیکار کنی یهو داد زد میخوام گدا شم ککاردی داری منم گفتم هر کی ب اندازه شخصبتش کار گیرش میاد توام لابد شخصیتت در حد گداییه ینی  رفت رو مخماا دلم میخواس خفش کنم گفتم جنبه نداری نظر نپرس

بخدا نه 

فقط میتونم بکم خدایا توکه همه کار میکنی جواب این‌هم بده 

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
ممنونم گلم  والا نه دیگه  وقت نمیکنم  فقط اینستا هستم  ashpazi_ba_sayoo آشپ ...

اها پس از کانالت لفت میدم موفق باشی عزیزم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

پسر من هم همینطوره .تعجب می کنم من و شوهرم صبور و مهربونیم .پسرم همیشه بی انگیزه و ناامید و عصبانیه .همش میگه چرا منو بدنیا آوردید ؟!چرا تو این جا منو بدنیا آوردید که تباهه. یک روز کمتر غذا داشتیم کلا منو و شوهرم رو شماتت کرد .عقلشم صفر درکش کم .اینقدر شوهرم با آرامش باهاش صحبت می کنه اون با عصبانیت جواب میده جرات نمی کنم  برای ازدواجش حتی فکر کنم .طفلک خانمش .کثیفه و اگه روی چیزی گیر بده باید همونجا انجام بشه وگرنه اعصابش بدتر میشه.اصلا یه وضعیه

من میزنه ب سرم کلا همه چیزو‌ دایورت کنم و بیخیالی طی کنم

من یکساله همین روشمه عالیه 

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست