2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی من آستانه ی تحملم دردم پایینه نمیتونم 

درد نداره همون درد روز اول پریودی اونم یه لحظه است  منم مثل شمام تحمل ندارم همونجا قبل عکس یه امپول ضد حساسیت بهم زد  کلی گریه کردم ولی برای خود عکس نه میگم که فقط یه سوزش داشتم ویه درد اونم موقع تزریق موادش

بازم هر جور میدونی ولی حواست باش محیطش تمیز باشه ووسایلش یکبار مصرف باشن عفونت نگیری

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
شما باردارشدی؟؟؟ من یک سال و خورده ای اقدامم اما خبری نیست تنبلی دارم و کیست حالا عکس رنگیم باید برم ...

عکس رنگی گرفتم معلوم شد لوله سمت راستم بستس دکتر گفت اقدام کن نشد برو عمل منم رفتم عمل متاسفانه بازم بازنشر الکی فقط شکمم پاره کردن😔حالا با اون یه دونه لوله دکتر گفته میشه باردارشد ی دونه لوله بازه چی بگم خداکنه بشم همین طور شما

عکس رنگی گرفتم معلوم شد لوله سمت راستم بستس دکتر گفت اقدام کن نشد برو عمل منم رفتم عمل متاسفانه بازم ...

انشالله ک باردار بشی زود تر عزیزم غصه ب دلت راه نده ب موقعش خدا بهت ی نی نی خوشمل و سالم میده انشالله هر کی منتظره جواب بگیره 

اره اره  هرسری چکت میکنم  بااین امید میام ک پیام داده باشی باردااارم  اخهه گفتی او ...

بله عزیزم .فعلا که نشدم عملم رفتم باز نشد گاش اصلا نمیرفتم عمل .الان ده روزه اومدم از عمل فقط درد دارم به امید خدا با ی لوله باردارمیشم😔

آمپول ضد حساسیت براچی 

من حساسیت دارویی دارم  دکتر گفت ممکنه به ماده عکس حساسیت بدی برای اطمینان بهم زدن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.