2777
2789

کلا شوهر من تو اشنایی اون ذات بدشو نشون نمیداد 

بعدا اون روی دیگشو نشون داد بعد عقد😐 

مشاوره قبل ازدواج بنظر من خیلی مهمه لازم باشه هزاران جلسه

وضعیت مالی 

تحصیلات ،اخلاق،خانواده اش

باشه تو خوبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا رو همه چیز حساس بودم 

اما بازم برگردم یکم به شرایط مالی بیشتر اهمیت میدم و توقعمو میبرم بالاتر 

ولی چیزایی که راضیم که اهمیت دادم 

یکی تفکرات مذهبی بود با اینکه من یک ادمیم که اصلا به دین مذهب بقیه کار ندارم و با همه راحت ارتباط برقرار میکنم اما میبینم برا شریک زندگی خیلی فرق داره و باید تا جایی که امکانش هست مثل هم باشیم

دوم حق طلاق و تحصیل و اشتغال که گرفتم الان میبینم چون این حقا رو دارم حتی به شوخی نمیتونه چیزی بگه یا ذره ای جلو پیشرفتمو بگیره 

سوم اینکه هر حرفی تو جلسات خواستگاری زده شد مثل عروسی و خونه و تعهدایی که پدرشوهرم داد محضری کردم 

دیگه اخلاقم خیلییی مهمه هر چند این قسمتو من فکر میکنم تا حدودی شانسیه که خداروشکر من شانس اوردم 

دوسش دارم 

اخلاقای خوب داره خانواده اش خوب و بافرهنگن 

ولی خودش بی پوله و مسیولیت پذیریش کمه یکمم بددهنی داره 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏